FOLLOW US: facebook twitter

Δωρεά βιβλίων από το βιβλιοπωλείο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ» στο 6ο Δημ. Σχολείο Πύργου

Ημερομηνία: 17-04-2024 | Συντάκτης:

Στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας και της αξιοποίησης της σχολικής βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού σχολείου Πύργου, η υπεύθυνη ομάδα της βιβλιοθήκης πήρε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας και να επιδιώξει την συνεισφορά τους στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης.

Γνωρίζουμε πως τα βιβλία ταξιδεύουν και ενθαρρύνουν την φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών, καθώς, επίσης, το διάβασμα βοηθάει στην ενίσχυση της γλωσσικής δεξιότητας των παιδιών.Σε μια εποχή που τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία από μικρή ηλικία, το βιβλίο προσφέρει ένα αντίβαρο, ενθαρρύνοντας την ανάγνωση εκτός οθόνης και την απόλαυση της φυσικής εμπειρίας της ανάγνωσης.

Η κυρία Έλενα Σταθοπούλου, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ», υποδέχθηκε με όμορφη διάθεση την κυρία Χριστίνα Λυμπέρη, μέλος της ομάδας της βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού και υπεύθυνη να παραλάβει τα βιβλία, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Το βιβλιοπωλείο προσφέρθηκε με χαρά να δωρίσει όμορφα αναγνώσματα για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του 6ου Δημοτικού σχολείου. Συγκεκριμένα, χάρισε 50 λογοτεχνικά βιβλία με μεγάλη ποικιλία ιστοριών που οι μαθητές σίγουρα θα αγαπήσουν και θα ενδιαφερθούν να ανακαλύψουν κι επίσης, 3 διασκεδαστικά κόμικς για παιδιά.

Ο διευθυντής του σχολείου, Νικόλαος Κουσάβελος, καθώς και οι εκπαιδευτικοί της ομάδας της βιβλιοθήκης, Αναγνωστοπούλου Μαρία, Λυμπέρη Χριστίνα, Τσουράς Γιώργος, Λουιζίδου Έφη, Αλεξανδροπούλου Γιώτα, Βάρρας Κωνσταντίνος και Ελένη Τσίμπρη ευχαριστούν θερμά το βιβλιοπωλείο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ» για τη δωρεά του!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος