FOLLOW US: facebook twitter

Δώρα που χαρίζουν «Χαμόγελα»: Πασχαλινό παζάρι μέχρι την Μ. Τετάρτη από το Χαμόγελο του Παιδιού στον Πύργο

Ημερομηνία: 19-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αγοράζοντας δώρα από το «Χαμόγελο» βοηθάτε ένα ακόμα παιδί να χαμογελάσει! Με το μήνυμα αυτό, άνοιξε για ακόμα μια χρονιά τις πύλες του το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» στο φουαγιέ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Ξεχωριστές πανέμορφες δημιουργίες, λαμπάδες και χειροποίητα δωράκια που με πολύ αγάπη έχουν φτιάξει οι εθελόντριες και οι φίλοι του Συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» θα εκτίθενται μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, από τις 9.30 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 έως τις 9 το βράδυ, περιμένοντας όλους εμάς, να στηρίξουμε με τις αγορές μας, τις δράσεις του σπουδαίου αυτού Συλλόγου που χρόνια τώρα φροντίζει ανελλιπώς δεκάδες παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υγείας.

Αγοράζοντας κάποιο από την μεγάλη γκάμα ειδών που υπάρχουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του bazaar θα στηρίξετε το σπουδαίο έργο του εθελοντικού οργανισμού χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Όλα τα έσοδα από το πασχαλινό παζάρι, όπως τόνισε η υπεύθυνη του Εθελοντικού Δημιουργικού Εργαστηρίου του παραρτήματος του Χαμόγελου στον Πύργου κ. Αλεξάνδρα Μελεκίδου, θα διατεθούν για τη λειτουργία των σπιτιών στην Κυλλήνη και τη Βροχίτσα που φιλοξενούν συνολικά 38 παιδιά. «Και φέτος, το παζάρι μας περιλαμβάνει είδη της εποχής, λαμπάδες, πασχαλινές κατασκευές και είδη του Συλλόγου και περιμένουμε όλους εσάς μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη να μας στηρίξετε. Όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος προσπαθεί και στηρίζει τις δράσεις του Χαμόγελου και τους ευχαριστούμε πολύ. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη των σπιτιών μας και των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος