FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση Δ.Σ. Πύργου την Παρασκευή 13/9 – Απόφαση & ψήφισμα για την Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 11-09-2019 | Συντάκτης:

Διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου πραγματοποιείται την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Η ειδική συνεδρίαση έχει θέμα «Έγκριση ταμειακού απολογισμού του δήμου οικ. έτους 2018» και ξεκινά στις 6.30 το απόγευμα και ακολουθεί τακτική συνεδρίαση με πρώτο και σημαντικότερο θέμα την λήψη απόφασης και την έκδοση ψηφίσματος για την Ολυμπία Οδό.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν την συζήτηση σχετικά με τη μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της Α΄ Φάσης του Προγράμματος Ανάπτυξης του κοιτάσματος υδρογονανθράκων «Δυτικό Κατάκολο» και λήψη σχετικής απόφασης.

Επίσης απόφαση θα ληφθεί για την παραχώρηση ή μη της χρήσης κοινόχρηστου χώρου επί της πλατείας για την πραγματοποίηση έκθεσης κλασικών μοτοσυκλετών και ενημέρωσης σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη και της ψυχικής υγείας των ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 με ή χωρίς αντίτιμο. Τέλος αποφάσεις θα ληφθούν για εγκρίσεις πρωτοκόλλων, ορισμό επιτροπών παραλαβής έργων και επίσης λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 196/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: [Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: «Πράσινη διαδρομή πόλης» με Α.Μ. 20/2012 προϋπολογισμού 898.230,78€].


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος