FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή διάκριση για το Λύκειο Λεχαινών!

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:

1η θέση για την αφίσα και 3η για το σποτ σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό!

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Με διπλή διάκριση επέστρεψαν από την Κύπρο οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου Λεχαινών, οι οποίοι συμμετείχαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Κάν΄το να ακουστεί 2024» που διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο (European School Radiο) από τις 25 ως τις 28 Απριλίου στη Λευκωσία με τη συμμετοχή 299 σχολείων από όλη την Ευρώπη.

Οι εννέα μαθητές και μαθήτριες δημιούργησαν δημιουργήσαν δύο ραδιοφωνικά σποτ διάρκειας 90 δευτερολέπτων το καθένα, εκ των οποίων το ένα με τίτλο «Η πτήση της φιλίας» έλαβε το τρίτο βραβείο ραδιοφωνικού μηνύματος, ενώ η αφίσα που δημιούργησαν, αναδείχθηκε πρώτη!

Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά τους και την ικανοποίησή τους για τη βράβευση, ενώ η διευθύντρια του σχολείου, Αννίτα Λάκκα, η οποία τα συνόδευσε στην Κύπρο, δήλωσε στην Πρωινή πολύ χαρούμενη για την επιβράβευση της παρθενικής συμμετοχής του Λυκείου Λεχαινών στον διαγωνισμό.

«Και τα παιδιά και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι από την πρώτη μας συμμετοχή, η οποία μας έδωσε τη δύναμη να ασχοληθούμε με το ραδιόφωνο. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και πλέον το ενδιαφέρον για συμμετοχή και στα επόμενα χρόνια είναι πολύ ισχυρό. Ευχαριστώ τους διοργανωτές και τους οικοδεσπότες για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και ειδικά το Γυμνάσιο Αγλαντζιάς. Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον επόμενο διαγωνισμό», ανέφερε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia