FOLLOW US: facebook twitter

Διονύσιος Μάλιαρης: Ο Δρόμος προς τις Αυτοδιοικητικές εκλογές έχει καλές και κακές παραστάσεις

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Έχει την δυναμική και το πάθος για τη νίκη των υποψηφίων του συνδυασμού ‘’Δύναμη Ευθύνης’’ και του επικεφαλής υποψηφίου Δημάρχου Διονύση Μάλιαρη.

Έχει τον κοινό και δίκαιο αγώνα μέσα στα πλαίσια μιας έντονης προεκλογικής καθημερινότητας, αλλά έχει και την ανησυχία καθώς και το άγχος της άμεσης και ειλικρινούς ανταπόκρισης στα νέα δεδομένα που προκύπτουν όσον αφορά την καθημερινότητα του πολίτη στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Με αίσθημα ευθύνης και χωρίς ίχνος υπερβολής και εκλογικής φλυαρίας ο συνδυασμός του Διονύση Μάλιαρη δίνει δείγμα γραφής και για την επόμενη μέρα.

Δεν επιχειρείται ανάλωση σε μεγάλα λόγια και σε αδιέξοδες κόντρες για το θεαθήναι ως είθισται, δεν γίνεται μάχη στα χαρακώματα του εντυπωσιασμού και της στάχτης στα μάτια του πολίτη.

Ο πολίτης γνωρίζει καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε μέρα, γνωρίζει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του από πρώτο χέρι,οπότε είναι τουλάχιστον αστείο εκ μέρους των υποψηφίων να θολώσουν το τοπίο με καταιγιστικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα στην πραγματικότητα.

Με γνώση και διάθεση για δουλειά αλλά κυρίως με την εποπτεία ενός ανθρώπου που αναλαμβάνει και αποπερατώνει επιτυχώς έργα χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες αλλά με οργάνωση και πειθαρχία, του Διονύση Μάλιαρη, ο συνδυασμός Δύναμη Ευθύνης μπορεί να προσφέρει την καλύτερη διοίκηση στον Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, μπορεί να δώσει την ελπίδα για μια καλύτερη επόμενη μέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος