FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική Παράταξη “Ήλιδα-Νέα Μέρα”: Με Χριστοδουλόπουλο ο Κωνσταντίνος Τρικόγιας και η Δώρα Νοταρά-Λούντζη

Ημερομηνία: 22-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα του εμπόρου Κωνσταντίνου Τρικόγια  και της Δώρας Νοταρά- Λούντζη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί τους, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος για τον κ. Τρικόγια: «Καλωσορίζω στην φιλόξενη παράταξή μας ένα νέο άνθρωπο που έχει αναπτύξει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στην πόλη της Αμαλιάδας.

Ο Κωνσταντίνος Τρικόγιας προέρχεται από μία οικογένεια που γνωρίζω καλά εδώ και δεκαετίες, αφού έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην πόλη της Αμαλιάδας και στην αγορά της.

Είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο που έχει αναπτύξει άποψη για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργεί η πόλη μας και που θα πρέπει να ρίξουμε βάρος για την βελτίωσή της.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Τρικόγιας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στην αγορά της Αμαλιάδας και τολμώ να πω ότι το τελευταίο διάστημα όλες οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Αναβαθμίστηκαν οι θεσμοί της Αμαλιάδας, αρχής γενομένης από την αναβίωση του καρναβαλιού και τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, που έφεραν χιλιάδες κόσμου στην πόλη μας. Οι προσπάθειες αυτές δεν μπορούν να μείνουν στην μέση και επιθυμώ κι εγώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι, στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ!»

Σε δήλωσή  του ο δήμαρχος για την Δώρα Νοταρά- Λούντζη τόνισε : «η  Δώρα Νοταρά – Λούντζη προσέφερε μαζί με το υπόλοιπο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, πάρα πολλά σε αυτή μας τη θητεία.

Λειτούργησε εθελοντικά για την επιτυχία θεσμών όπως το Χριστουγεννιάτικο χωριό και η Ανθοκομική, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή αναβίωση του καρναβαλιού μας. Με αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να συνεχίζουμε το έργο μας.

Την καλωσορίζω και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και της εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Νοταρά – Λούντζη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια αποδείξαμε στην πόλη της Αμαλιάδας τα όσα μπορούμε να κάνουμε για την βελτίωση της εικόνας της. Ως δημοτική αρχή κάναμε πολλά και το έργο μας σίγουρα δεν μπορεί να μείνει στην μέση.

Με χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, προκειμένου να συνεχίσω μα προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στην πόλη που αγαπώ ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος