FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτική παράταξη Πύργου “Ανάσα”: Με τον Τάκη Αντωνακόπουλο ο Αχιλλέας Δαββέτας

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84386″ img_size=”full”][vc_column_text]Με την δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ και τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, θέτει υποψηφιότητα ο Αχιλλέας Β. Δαββέτας, πρώην προιστάμενος Καθαριότητας του Δήμου Πύργου ο οποίος αναφέρει:

«ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο Πύργος χρειάζεται μια νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα μπορεί να ανατρέψει την χρόνια στασιμότητα όλων των παραμέτρων την κοινωνική, οικονομική και πολιτική δραστηριότητα στην περιοχή.

Με όπλο την κοινή λογική και εφόδια τις τολμηρές προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου.

Καθαριότητα ,αγροτική οδοποιία, φωτισμός, αντιμετώπιση παραβατικότητας και αδέσποτων ζώων, έχουν συγκεκριμένες δράσεις αλλά και εργατικότητα και διάθεση για προσφορά.

Ανάδειξη του Μουσείου Πύργου, ολοκλήρωση του Πλανητάριου, επαναπλημμυρισμός της Λίμνης Μουριάς, αυτοκινητοδρόμιο ,Λαογραφικό Μουσείο Μαύρης σταφίδας, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στο Κατάκολο, είναι ρεαλιστικές προτάσεις αλλά με καθοριστική σημασία για την αποτελμάτωση του τόπου μας.

Συλλογικά,  με τον Τάκη Αντωνακόπουλο, επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΣΑ» στον Δήμο Πύργου ,να χτίσουμε τον Πύργο του μέλλοντος».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot