FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης μαζί με το Γιώργο Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
-Συμπόρευση της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» με την «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» 

Τις κρίσιμες στιγμές η υπευθυνότητα, το αίσθημα ευθύνης και το γνήσιο ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας, οδήγησε στην συμπόρευση της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»   με τον συνδυασμό μας «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας  στην Αυτοδιοίκηση του Γιώργου Καρβουνιάρη,  αποτελούν  ένα πολύτιμο και πολυεπίπεδο κεφάλαιο που μας επιτρέπει να νιώθουμε πιο δυνατοί.

Για τον Γιώργο Καρβουνιάρη και για όλους μας ,  φιλοδοξία είναι η πρόοδος του τόπου και η ουσιαστική και καίρια αντιμετώπιση  προβλημάτων που χρονίζουν και που καθημερινά υπονομεύουν  την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

Είναι , λοιπόν, το αίσθημα της ευθύνης που  οδήγησε να συστρατευθεί  μαζί μας ,  καθώς συμμεριζόμαστε τους ίδιους στόχους κι έχουμε το ίδιο όραμα για τον τόπο. Εκτός όμως από αυτό, η συμπόρευσή μας αναδεικνύει και τη  μοναδική δύναμη και δυναμική μιας παράταξης  που ΜΠΟΡΕΙ  να οδηγήσει στην επόμενη μέρα.

“Με την δημιουργία του συνδυασμού πραγματοποιήθηκε  αμέσως περιοδεία σε όλη τη Δημοτική μου περιφέρεια  για την καταγραφή των προβλημάτων από τους ίδιους τους  δημότες.

Στο πλαίσιο του πνεύματος συνεργασίας που διέπει το συνδυασμό,  αποφασίστηκε η  απαραίτητη συμπόρευση με την παράταξη «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Παναγιωτόπουλο. Μια συνεργασία  η οποία στηρίζεται σε θεμέλια ειλικρίνειας, τιμιότητας και εμπιστοσύνης, συστατικά που χρειάζονται αυτή την στιγμή για να παρασκευαστεί η μαγιά για την  δημιουργία ενός Δήμου νέου, ανεπτυγμένου, σύγχρονου, προσιτού και φιλικού στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΗ……

…..ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ!!!!”

Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς όλους

Γιώργος Καρβουνιάρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος