FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ζαχάρω: Αλλάζουμε τον τόπο μας. Η Νέα Φιγαλεία στο πλευρό του Τάσου Κάπου

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική, Τοπικά

·       Ανακοίνωσε τέσσερις νέους υποψηφίους


Σε ρυθμό ανακοινώσεων υποψηφίων που τίθενται στο πλευρό του Τάσου Κάπου, υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως, συνεχίζει να κινείται η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας» , ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ενεργοί πολίτες από κάθε γωνιά του Δήμου, ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του κ. Κάπου  και γίνονται συμμέτοχοι του οράματος που πρεσβεύει. Οι τέσσερις υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα, όλοι από την περιοχή της Νέας Φιγαλείας θέτουν υποψηφιότητα αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του, την προοπτική ώστε ο Δήμος Ζαχάρως να μπει σε τροχιά προόδου.

«Σήμερα ανακοινώνουμε τέσσερις υποψηφίους που μπορώ να πω πως έχουν αφήσει το στίγμα τους στην επαγγελματική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

Πρόκειται για νέους ανθρώπους, με εντιμότητα, όραμα, σχέδιο και κυρίως όρεξη για τη δημιουργία ενός Δήμου ανθρώπινου, σύγχρονου, προσβάσιμου σε όλους τους δημότες μας. Του Δήμου που μας αξίζει. Του Δήμου που απαιτούμε και δικαιούμαστε.

Τους γνωρίζω καλά μέσα από τη δουλειά και την προσφορά τους και είναι τιμή μου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για να φτιάξουμε μαζί μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Είμαστε δημοτική κίνηση από την κοινωνία και έτσι θα παραμείνουμε» τόνισε ο κ. Κάπος.


ΜΑΝΙΑΤΗ-ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ

Γεννήθηκα το 1986 στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας και μεγάλωσα στην Φασκομηλιά.

Τελείωσα το Λύκειο στην Νέα Φιγαλεία και μετά σπούδασα διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων στο δημόσιο ΙΕΚ Πύργου.

Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Καπογιάννη και έχουμε τρία παιδιά τον Νίκο 16 χρονών, τον Δημήτρη 15 χρονών και την Ευτυχία 7 χρονών.

Μένουμε μόνιμα στην Νέα Φιγαλεία, όπου και διατηρούμε ελαιοτριβείο από το 2006.

Ήμουν μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Νέας Φιγαλείας.

Από το 2018 είμαι ταμίας και υπεύθυνη στην Ακαδημία του Α. Ο. Απόλλων Νέας Φιγαλείας. Επίσης είμαι ταμίας στον Νέο Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Φιγαλείας “Η ΝΕΔΑ”.

Έχοντας συνεργαστεί με τον Τάσο Κάπο αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρότασή του να συμμετέχω και εγώ στον συνδυασμό του.

Είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του και αυτό φαίνεται από τις επενδύσεις του στην περιοχή και από την αδιάκοπη βοήθεια που προσφέρει σε όποιον χρειαστεί.

Σαν επιχειρηματίες θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να καλυτερέψουμε τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών για το καλό όλων μας.


ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα το 1980 στην Νέα Φιγαλεία, όπου και τελείωσα το ενιαίο γενικό λύκειο.

Έπειτα πήγα στην Αθήνα όπου εργάστηκα για 13 χρόνια σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ως υπεύθυνος ενώ έχω εργαστεί και στο Δασαρχείο Κυπαρισσίας.

Το 2015 επέστρεψα πάλι στο χωριό.

Τότε ήταν που ασχολήθηκα με τα κοινά.

Έχω διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας για δύο χρόνια.

Είμαι επίσης εκλεγμένος σύμβουλος Νέας Φιγαλείας.

Βλέπω ως ηθική υποχρέωση να ασχοληθώ και να εκφράζω πολιτική σκέψη κυρίως τώρα, μετά απ’ όσα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια.

Ο στόχος της παράταξής μας είναι  να εργαστούμε για να κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την σημερινή του κατάσταση και την καθημερινή υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής μας.

Ο Δήμος Ζαχάρως μπορεί με τους κατάλληλους ανθρώπους, να γίνει σύγχρονος, να γίνει πρότυπο.


ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Γεννήθηκα στην Φασκομηλιά όπου και κατοικώ.

Τέλειωσα το Δημοτικό σχολείο στην Φασκομηλιά και το Λύκειο στην Νέα Φιγαλεία.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και Τοπικός Σύμβουλός Φιγαλείας.  

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι ο Τάσος Κάπος συγκεντρώνει χαρακτηριστικά όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια, η ταπεινότητα, η εντιμότητα και η εργατικότητα. Κι αυτός είναι ο βασικός λόγος που είμαστε όλοι δίπλα του.

Ο  συνδυασμός στελεχώνεται από μια ομάδα ανθρώπων, που την διακρίνει η ανιδιοτελής αγάπη για την περιοχή μας.

Ενωμένοι θα πορευτούμε με ειλικρίνεια, γεμάτοι ενέργεια για να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει.

Ο Δήμος Ζαχάρως χρειάζεται μία δημοτική αρχή που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας των κατοίκων, μέσα από τον σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης και είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον Τάσο Κάπο  θα τα καταφέρουμε.


ΜΠΙΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκα στη Νέα Φιγαλεία του δήμου Ζαχάρως το 1981, όπου και κατοικώ μόνιμα. Ασχολούμαι με τον τομέα της εστίασης και έχω συμμετάσχει ως ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του Δήμου.

Αγαπώ τον τόπο μου και με τη συμμετοχή μου θέλω να βοηθήσω ενεργά στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ανάπλασή της στο επίπεδο που του αρμόζει.

Μετά από συζήτηση που είχα με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Κάπο, διέκρινα στο χαρακτήρα του έναν άνθρωπο αξιόλογο, έντιμο, με νέες ιδέες και όραμα για τον τόπο μας.

Εκτίμησα επίσης τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και τον στηρίζουν σε αυτή του την προσπάθεια.

Γι’ αυτούς τους λόγους συντάσσομαι μαζί τους.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος