FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία

Ημερομηνία: 04-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επισκευών οδοστρώματος ευρύτερης αγροτικής οδοποιίας του αντίστοιχου οδικού δικτύου του Δήμου Πύργου, κάτι που άλλωστε αποτελεί συνεχή προτεραιότητα της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτής της βαρύτητας που δίνεται στον συγκεκριμένο τομέα, εντάσσεται και η απόφαση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου το προηγούμενο διάστημα, για ανάθεση αυξημένων καθηκόντων Αγροτικής Οδοποιίας σε Αντιδήμαρχο και συγκεκριμένα στον Νίκο Κοτσώνη που τοποθετήθηκε στη θέση.

Οι παρεμβάσεις που γίνονται είναι εκτεταμένες, για τη συντήρηση, αποκατάσταση και διάνοιξη των αγροτικών δρόμων, εν μέσω της κατάστασης από την πανδημία του covid 19 και τους περιορισμούς που αυτή φέρνει, έχουν ήδη επιτευχθεί παρεμβάσεις σε 35 (από τις 47 συνολικά) τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύργου.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κοτσώνης, τόνισε:

“Το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας αποτελεί καθημερινά, βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής. Έχουμε κινητοποιήσει και χρησιμοποιούμε ότι υπάρχει διαθέσιμο από πλευράς του στόλου των μηχανημάτων του δήμου (γκρέιντερ, φορτηγά κτλ.), και τους τελευταίους μήνες εκτελείται συνεχώς ένα μεγάλο πρόγραμμα κάθε σχετικής παρέμβασης, στις περισσότερες ως τώρα από τις τοπικές κοινότητες μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος