FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πύργου: Έγινε η παραλαβή του νέου εκσκαφέα-φορτωτή

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: “Καλύπτουμε κάθε κενό του παρελθόντος”

Με τον ολοκαίνουργιο  Εκσκαφέα-Φορτωτή Caterpillar 432 εμπλουτίστηκε ο “στόλος” των μηχανημάτων του Δήμου Πύργου. Το μηχάνημα που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1”- το οποίο έχει “ξεκλειδώσει” και μέσω του οποίου αναμένονται και άλλα μηχανήματα- παρέλαβαν χθεςο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος με τον αντιδήμαρχο Συντονισμού και Προγραμματισμού Νίκο Κοτσώνη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιάννη Βαρελά, συνοδευόμενοι από μέλη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Η συνεχής προσπάθεια του Δήμου Πύργου για την απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού προς αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς. Το νέο αυτό μηχάνημα θα ενισχύσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου και θα βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών αφού χρησιμοποιείται για τις ανάγκες τεχνικών έργων, συντήρηση υποδομών, αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων καθώς και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας. “Ένα ακόμα μηχάνημα χωματουργικών εργασιών,προστίθεται στον υπάρχοντα στόλο”δήλωσε κατά την παραλαβή του ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και πρόσθεσε ότι στόχος τους είναι να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις και να καλύψουν ότι κενο βρήκαν από το παρελθόν.

Για μια σειρά επιπλέον μηχανημάτων που είναι έτοιμος να παραλάβει ο Δήμος μίλησε ο αντιδήμαρχος Νίκος Κοτσώνης τονίζοντας αναμένουνακόμα, έναν κλαδοτεμαχιστή, δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο αποκομιδής απορριμμάτων, από το ίδιο πρόγραμμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος