FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ακόμα ένα έργο αντιπλημμυρικής θωράκισης στη Βάρδα

Ημερομηνία: 25-04-2023 | Συντάκτης:

Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του Δυτικού Τομέα, ύψους 700.000

Ένα ακόμα σημαντικό έργο υλοποιείται από τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της Βάρδας. Πρόκειται για τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του Δυτικού Τομέα Κοινότητας Βάρδας, ύψους 700.000.Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το «ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 2021-2025» του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε και πλέον βρίσκεται σε φάση εκτέλεσης.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση τσιμεντοσωλήνων διαφόρων διατομών για την καλύτερη λειτουργία του υφιστάμενου δικτύου και την αποφυγή μελλοντικών πλημμυρικών φαινομένων στην ίδια περιοχή.

Το έργο εντάσσεται στην σειρά έργων αντιπλημμυρικής θωράκισης που έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται έγκαιρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Εδώ και καιρό έχουμε κάνει αγώνα δρόμου για την χρηματοδότηση και υλοποίηση νέων αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ειδικά στις περιοχές που αντιμετωπίζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα. Ο αγώνας μας αποδίδει καρπούς. Όλη η Δημοτική Αρχή και οι Τεχνικές μας Υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς για την έγκαιρη ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αλλά και τον σχεδιασμό νέων αντιπλημμυρικών έργων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος