FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αλλαγή χώρου για το αμαξοστάσιο του δήμου

Ημερομηνία: 02-11-2018 | Συντάκτης:

Τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών καυσίμων στο αμαξοστάσιο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στη Μυρσίνη, οδήγησε εδώ και καιρό τη δημοτική αρχή στην αναζήτηση νέου ασφαλούς χώρου. Κανένας κατάλληλος προς αγορά δεν εντοπίστηκε και έτσι ο δήμος κατέληξε στην χρήση της έκτασης των παλιών σφαγείων στη Βάρδα, που διαμορφώθηκε κατάλληλα για την εγκατάσταση του αμαξοστασίου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, αναφέρθηκε στην αλλαγή αυτή. “Ο Δήμος μας είχε σοβαρό πρόβλημα με το αμαξοστάσιο που βρισκόταν προσωρινά στη Μυρσίνη. Είχαμε αρκετά κρούσματα κλοπών, ενώ ο χώρος ήταν παραχωρημένος στο Δήμο για ορισμένο χρονικό διάστημα. Προσπαθήσαμε να βρούμε κατάλληλο χώρο για να αγοραστεί, αλλά τελικά από τη στιγμή που δεν βρήκαμε οικόπεδο, αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε τα παλιά σφαγεία της Βάρδας για να σταθμεύουν τα δημοτικά οχήματα. Ο χώρος περιφράχθηκε, μπήκαν κάμερες ασφαλείας, φωτισμός και ότι άλλο χρειάζεται και τα οχήματα θα έρχονται προσωρινά πλέον εδώ. Η ασφάλεια των οχημάτων είναι πάνω από όλα και πιστεύω πως η κατάσταση με τις κλοπές θα σταματήσει” σημείωσε ο κ. Μοράντ.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος ανέφερε πως “στο νέο αμαξοστάσιο υπάρχουν τρεις κάμερες ασφαλείας και τέσσερις μεγάλοι προβολείς. Θεωρώ πως αυτός ο χώρος είναι κατάλληλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο κέντρο του Δήμου, πιστεύω πως κάναμε την καλύτερη δυνατή λύση για  μην έχουμε ξανά κρούσματα κλοπών” σχολίασε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος