FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Αρνητικά και τα 108 rapid tests στο Νεοχώρι – Την Κυριακή 21/02 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Στρούσι

Ημερομηνία: 19-02-2021 | Συντάκτης:

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και των 108 rapid tests που διενεργήθηκαν χθες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Νεοχώρι του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Αντίστοιχα τεστ, από τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιηθούν και την Κυριακή στο Στρούσι, στο Κοινοτικό γραφείο, από τις 09.15 έως τις 13.30 το μεσημέρι.

Οι Δημότες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Η Δημοτική Αρχή συστήνει αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19, (αποφυγή συνωστισμού, χρήση μάσκας, χρήση γαντιών, τήρηση απαιτούμενων αποστάσεων).

Και τεστ ΠΑΠ

Εξάλλου χθες πραγματοποιήθηκε και προληπτικός έλεγχος- τεστ Παπανικολάου, στο κοινοτικό γραφείο Νεοχωρίου σε 20 γυναίκες. «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!» είναι το μήνυμα του Δημάρχου κ. Λέντζα Γ., για τις δράσεις πρόληψης που διοργανώνει ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης και οι εμπλεκόμενοι φορείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος