FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατούνται καντίνες και ξαπλώστρες στη Ζαχάρω

Ημερομηνία: 14-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Οικονομία

kantinazaxarosΧωρίς διαγωνισμό σε Κακόβατο και Μπισχινόκαμπο

  • Διαγωνισμός και για Ναυαγοσώστες

Σε δεκαπέντε μέρες, θα δημοπρατηθούν οι καντίνες και οι ξαπλώστρες σε έξι παραλίες  του Δήμου Ζαχάρως – και για δέκα θέσεις-  όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αποφάσεις της οποίας δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η παραχώρηση άνευ δημοπρασίας για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες στις περιοχές του Κακόβατου και του Μπισχινοκαμπου, καθώς πληρούνται οι όροι της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.

kantines2Αναλυτικότερα, η δημοπρασία για τις έξι παρακάτω θέσεις θα γίνει με τιμή εκκίνησης τα 3 ευρώ.

  • Για την Τ.Κ. Ζαχάρως θα διατεθεί προς δημοπρασία τμήμα αιγιαλού- παραλίας στη θέση παλαιό περίπτερο- 300τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.
  • Για την Τ.Κ. Νεοχωρίου θα διατεθεί προς δημοπρασία δύο τμήματα αιγιαλού-παραλίας στη θέση Παπανικολάου και στην θέση Γήπεδο 300τ.μ/τμήμα για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  • Για την Τ.Κ. Γιαννιτσοχωρίου θα διατεθεί προς δημοπρασία δύο τμήματα αιγιαλού-παραλίας στη θέση Τσιλιβίτα και στην θέση Κορκολή 300τ.μ./τμήμα για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  • Για την Τ.Κ. Ταξιαρχών θα διατεθεί προς δημοπρασία δύο τμήματα αιγιαλού-παραλίας στη θέση Μανιάτη και στην θέση Λώλου 300τ.μ./τμήμα για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  • Για την Τ.Κ. Σχίνων θα διατεθεί προς Δημοπρασία τμήμα αιγιαλού-παραλίας στην θέση Ακίδα 300 τ.μ. για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  • Για την Τ.Κ. Κακοβάτου θα διατεθεί προς Δημοπρασία δύο τμήματα αιγιαλού –παραλίας στην θέση Συρτζιώτη και στην θέση Ποτάμι 300 τ.μ./τμήμα για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.

Και διαγωνισμός για Ναυαγοσώστες

Εξάλλου, ο Δήμος Ζαχάρως, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη προσφορά, για την ανάθεση της υπηρεσίας «Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Ζαχάρως έτους 2016», για τρεις (3) μήνες έτους 2016 με ενδεικτικό προϋπολογισμό ύψους τριάντα χιλιάδων, ευρώ (30.000,00€). Οι προσφορές θα κατατεθούν στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού στο Δημαρχείο Ζαχάρως (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Τετάρτη 25 Μαΐου, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών 9:30 π.μ. και ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών 10:00π.μ.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, ενώσεις και κοινοπραξίες που υποβάλλουν κοινή προσφορά και διαθέτουν το απαιτούμενο προσωπικό, τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία για την εκτέλεση του έργου είτε οι ίδιες, είτε το προσωπικό που διαθέτουν. Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσό ίσο με το 2% της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, δηλαδή ποσού των εξακοσίων (600,00) Ευρω. Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις υπηρεσίες του Δήμου Ζαχάρως, Δ/νση: Ζαχάρω Ηλείας Τ. Κ. 27054, αρμόδιος υπάλληλος: Ξαγοράρης Κων/νος, τηλ: (26253)60303, Fax. 2625360313, e-mail: dzaxaro 1@ otenet. gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος