FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται ο δρόμος του νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Έργο ύψους 495.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Σε τροχιά δημοπράτησης είναι η βελτίωση του δρόμου που ενώνει τον νοσοκομείο με την Εθνική Οδό Πύργου-Τριπόλεως και την Αγίου Γεωργίου, καθώς η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προκήρυξε με ανοικτή διαδικασία την επιλογή αναδόχου για την ανάθεση κατασκευής του έργου. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ειναι 495.000 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η εκτέλεση εργασιών για την συντήρηση-βελτίωση του οδικού τμήματος από την Εθνική Οδό στην είσοδο του Πύργου με κατεύθυνση μπροστά από το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μέχρι την επαρχιακή οδό Πύργου-Οινόης, συνολικού μήκους 1,5 χιλιομέτρου.

Ο δρόμος σε πολλά σημεία παρουσιάζει πολύ υψηλή επικινδυνότητα, καθώς σε ορισμένα σημεία έχει «βυθιστεί», αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος, ειδικά για οδηγούς που δεν γνωρίζουν την κατάσταση του οδοστρώματος. Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, καθότι πέρα από τους επισκέπτες του νοσοκομείου, στον ίδιο δρόμο είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και η Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Ηλείας.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, ώρα 2:30μ.μ. Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (Χαμηλότερη προσφορά). Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 8η Σεπτεμβρίου (9:30π.μ.)./Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος