FOLLOW US: facebook twitter

9o Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Συνεχίζει το ταξίδι του με δύο συναυλίες

Ημερομηνία: 31-07-2020 | Συντάκτης:
Aύριο Σάββατο συναυλία από την Ορχήστρα MUSICA VIVO από την ιστορική πόλη της Λειψίας στο μνημείο Αγίας Σοφίας ώρα 9 μμ μ ελεύθερη είσοδο

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνεχίζει το Ταξίδι στον Πολιτισμό Παρασκευή και Σάββατο, με δύο συναυλία που συμπεριλαμβάνονται στην θεματική του «Το Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου» . Έτσι, σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου παρουσιάζει το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, στο ονειρικό θερινό κινηματογράφο «Σινέ Ρόδον» στον Σταφιδόκαμπο, γιορτάζοντας τα 30 Χρόνια από την ίδρυσή του! Με ένα δροσερό μουσικό πρόγραμμα, με αγαπημένα κλασικά θέματα από όπερες, soundtrack, musical και άλλα, το αγαπημένο μουσικό σύνολο, θα μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά στο Καλοκαιρινό Ταξίδι του Πολιτισμού, στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σήμερα στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ το Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ ώρα 9 μμ με ελεύθερη είσοδο

Αύριο Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 φιλοξενεί την Ορχήστρα MUSICA VIVO από την ιστορική πόλη της Λειψίας, που έζησε και πέθανε ο Johann Sebastian Bach, ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες της Παγκόσμιας Μουσικής Ιστορίας.

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας δίπλα στο πανέμορφο μνημείο της Αγίας Σοφίας με τις προβλεπόμενες υγειονομικές προφυλάξεις.

Είσοδος Ελεύθερη – Ώρα Έναρξης 21.00


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος