FOLLOW US: facebook twitter

Δημοπρατείται η επισκευή του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου

Ημερομηνία: 11-03-2022 | Συντάκτης:

-Έργο προϋπολογισμού 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ


Την επισκευή και αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου δρομολογεί η δημοτική αρχή, καθώς η Οικονομική Επιτροπή του δήμου ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους διακήρυξης του έργου, το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό 600.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Με βάση τη μελέτη που έχει συνταχθεί, το έργο προβλέπει σειρά εργασιών που θα επαναφέρουν το κλειστό γυμναστήριο σε υψηλά επίπεδα λειτουργικών και αισθητικών προδιαγραφών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προβλέπεται η αποξήλωση του υφιστάμενου δαπέδου άθλησης η αντικατάστασή του, η στεγανοποίηση της εδαφόπλακας και της οροφής της δεύτερης βοηθητικής αίθουσας με σύστημα ανάπτυξης κρυστάλλων, η μετατροπή μέρους των WC γυναικών σε αμιγώς WC AMEA, η αντικατάσταση φθαρμένων μεταλλικών σκελετών θυρών, η αποκατάσταση πλακιδίων και η προμήθεια και εγκατάσταση ενός ζεύγους υδραυλικών μπασκετών.

Σε ό,τι αφορά τα έργα μηχανολογικού εξοπλισμού, προβλέπεται η συντήρηση του υφιστάμενου συστήματος κλιματισμού, η αντικατάσταση παλαιών ηλιακών συλλεκτών μπόιλερ, η προμήθεια και η τοποθέτηση εξωτερικού αναβατορίου σκάλας για αμαξίδια ΑμεΑ, κ.ά.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 29η Μαρτίου και ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 4η Απριλίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος