FOLLOW US: facebook twitter

Δήμητρα Μπράτη: Συνάντηση με κ.κ Αθανάσιο 

Ημερομηνία: 17-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β´,επισκέφθηκα ως αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, προκειμένου να τον ενημερώσω για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας μου και ζητώντας να πάρω την ευχή του Δέσποτα για υγεία και δύναμη στον προεκλογικό μου αγώνα με την ευλογία της εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος με υποδέχθηκε εγκαρδίως και μου έδειξε από την αρχή της κουβέντας πως είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα θέματα , ενώ ανταλλάξαμε απόψεις και σκέψεις σε κλίμα κατανοήσεως και συναντιλήψεως για τα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Μητρόπολης μας, για τα οποία θα υπάρξει διαρκής επικοινωνία από τις δυο πλευρές.

Με την σειρά μου, αφού ευχαρίστησα τον Σεβασμιώτατο για την εγκάρδια υποδοχή, τόνισα ότι αναγνωρίζω, τιμώ και σέβομαι την Εκκλησία για το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο,καθώς η προσφορά της στο Έθνος είναι ανεκτίμητη, στηρίζοντας τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. 

Η συζήτηση μας με γέμισε δύναμη και ελπίδα, τον ευχαριστώ πολύ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος