FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση προέδρου ΔΕΕΠ Ηλείας Γεωργίου Λαμπρόπουλου

Ημερομηνία: 02-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Την προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί η άφιξη του πρωθυπουργού στην Ηλεία.

Την εγγυάται το εξαίρετο ψηφοδέλτιό μας, που απαρτίζεται από τους έμπειρους βουλευτές μας, την Διονυσία Αυγερινοπούλου και τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, νέους ανθρώπους με όραμα και διάθεση για, δουλειά, την Άννα-Μαρία Βλαγκούλη, την Μαριάννα Σταθοπούλου κ τον Λευτέρη Βαρουξή, δημιουργικούς όπως ο Νίκος Καλάκος και την συμμετοχή μιας πολιτικής προσωπικότητας πρώτης γραμμής, του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ένα ψηφοδέλτιο της επόμενης ημέρας για την Ηλεία.

Η αισιοδοξία μου εδράζεται στην δημοσκοπική άνοδο της Νέας Δημοκρατίας που καταγράφεται στο νομό Ηλείας τον τελευταίο μήνα.

Είναι μία ισχυρή ομάδα που μαζί με όλους εμάς και κάτω από την καθοδήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσει την μεγαλύτερη μάχη για την ανάπτυξη του νομού μας και τη διάνοιξη νέων δρόμων που θα οδηγήσουν την Ηλεία σε τροχιά ανάπτυξης, σε τροχιά αλλαγής.

Η Ηλεία με αισιοδοξία, δυναμισμό και στρατηγικό σχεδιασμό θα κινηθεί στο δρόμο αναγνώρισης της αξίας της τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε αναπτυξιακές δυνατότητες.

Η Ολυμπία, θα πάψει να είναι προορισμός μονοήμερης επίσκεψης και με νέες υποδομές πολιτισμού, παιδείας και προστασίας του περιβάλλοντος θα λάβει τη θέση που της αξίζει.

Η Νέα Δημοκρατία το εγγυάται.

Η άμιλλα, ο αλληλοσεβασμός και η αντίληψη της κοινωνικής μας αποστολής συνιστούν εγγύηση νίκης στις προκλήσεις της εποχής, με πρώτη την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Ως Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας αυτό το μήνυμα μεταφέρω στις φίλες και στους φίλους της Νέα Δημοκρατίας και σε όλη την κοινωνία του Νομού.

Πέρα και πάνω από κόμματα είναι η κοινωνική ενότητα.

Γιατί πάνω από τις πόλεις και τα χωριά μας είναι η Ηλεία.

Κι ο κατακερματισμός είναι αυτός που κράτησε πίσω το νομό μας.

Αλλάζοντας τον τόπο, αλλάζουμε και εμείς μαζί.

Γινόμαστε καλύτεροι.

Γινόμαστε πιο έμπειροι.

Στις 21 Μαΐου προχωράμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Σταθερά μπροστά, με έργα!__


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot