FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου για τις εθνικές εκλογές 2023

Ημερομηνία: 21-05-2023 | Συντάκτης:

Στο 344ο Εκλογικό Τμήμα, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλος, νωρίς σήμερα το μεσημέρι

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση αποτελεί μια γιορτή της Δημοκρατίας και ευχή όλων μας είναι πάντα να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στην κάλπη από τους πολίτες, προκειμένου να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα του εκλέγειν.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά και στα 411 Εκλογικά Τμήματα της Π.Ε. Ηλείας και εξελίχθηκε ομαλά χωρίς προβλήματα.

Όσον αφορά το τεχνικό πρόβλημα με τα τάμπλετ σε κάποια Ε.Τ., που διαπιστώθηκε από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους νωρίς το πρωί, επρόκειτο για πανελλαδικό φαινόμενο το οποίο αφορούσε το σύστημα της Singular Logic και για το οποίο ενημερώθηκε άμεσα και από τα μέλη του Εκλογικού Συνεργείου της Π.Ε. Ηλείας το Υπουργείο Εσωτερικών», δήλωσε ο κ.Γιαννόπουλος.

Ο κ.Αντιπεριφερειάρχης κατά την διάρκεια της ημέρας επισκέφθηκε και άλλα Ε.Τ. του Νομού, όπου συζήτησε με τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους και τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών για την εξέλιξη της διαδικασίας, ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος