FOLLOW US: facebook twitter

Επισκέψεις Αλέξη Καστρινού στις ΔΚ Καρδιακαυτίου και Καβάσιλα

Ημερομηνία: 25-09-2023 | Συντάκτης:

Δήλωσε πιο ώριμος και πιο αποφασισμένος από ποτέ…

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλέξιος Αθ. Καστρινός επισκέφθηκε τις ΔΚ Καρδιακαυτίου και Καβασίλων όπου υπήρξε θερμότατη  υποδοχή από την μεριά των κατοίκων των περιοχών. Δήλωσε αρχικά  ότι φέρνει την μνήμη του 9 χρόνια πίσω,   στο 2014 και νιώθει την ίδια ορμή και ζωντάνια, νιώθει περισσότερο αποφασισμένος, περισσότερο ώριμος, περισσότερο λογικός και συνετός στο να μπορεί να διαχειριστεί την επόμενη μέρα του Δήμου, που με περηφάνεια έφτασε ψηλά αλλά ήταν καταστροφική η τετραετία που πέρασε και έφερε το Δήμο πολλές δεκαετίες πίσω η απερχόμενη δημοτική αρχή. Εξέφρασε ένα τεράστιο Ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε κατά τις προηγούμενες δημοτικές του θητείες – όλους τους Προέδρους, τους δημοτικούς συμβούλους που μαζί έδωσαν λύση  στα προβλήματα των περιοχών αυτών.  Μίλησε για το όνομα της Ενωτικής Δύναμης Προοπτικής ,όπου Δύναμη Προοπτικής είναι το όνομα της δημοτικής παράταξης που ξεκίνησε και αποτέλεσε Ελπίδα για τον τόπο την περίοδο εκείνη, Ενωτική σημαίνει ενώνουμε Δυνάμεις και Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού, σεβόμενοι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου αλλά απαιτούμε σεβασμό και από αυτά. Δήλωσε ότι ας μην βιαστούν οι ‘’ πολιτικοί ρήτορες ‘’ να ρίξουν μομφή σε κανέναν και για τίποτα.

Ζήτησε συγνώμη για τα λάθη που ίσως έγιναν  τα χρόνια που ήταν  δημοτική αρχή, για τις ελλείψεις που υπήρξαν , οι  οποίες θα διορθωθούν  με το παραπάνω. Δήλωσε ότι με πολιτική ηθική και πολιτική παλικαροσύνη σας κοιτάω στα μάτια για να σας πω ότι στις 9 του Οκτώβρη θα αναζητήσουμε όλοι μαζί καλύτερους ουρανούς, καλύτερες εποχές και καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας . Απευθυνόμενος στους πολίτες ρώτησε τον κόσμο αν πιστεύουν ότι μια δημοτική αρχή πρέπει να στέκεται στην απειλή, στο εκφοβισμό, στο ρουσφέτι, στα δίμηνα, στα τρίμηνα, στις προσλήψεις ειδικών συνεργατών και Γεν Γραμματέων ή στις απευθείας αναθέσεις για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό της,  καταλήγοντας ότι  τότε το παιχνίδι της επόμενης μέρας έχει χαθεί. Έκανε αναφορά ότι άφησε έναν νοικοκυρεμένο Δήμο, χωρίς χρέη, με 19 έργα σε εξέλιξη, 14 σε δημοπράτηση , 6 Μελέτες. Θύμισε τα έργα που υλοποίησε στην περιοχή όπως την Ανάπλαση των Καβασίλων 350.000€, το δρόμο Καβάσιλα – Καρδιακαύτι  428.000€ , την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης, την Επισκευή- Ενίσχυση του Υδατόπυργου, το Πολιτιστικό κέντρο όπου είχε ξεκινήσει επί της δημοτικής του  θητείας και ολοκληρώθηκε από την απερχόμενη δημ αρχή, το έργο της αναβάθμισης του Αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου, την Ανάπλαση του Ανοικτού Θεάτρου των Καβασίλων και του δρόμου από τα Καβάσιλα προς το Ανοικτό Θέατρο καθώς και το Φεστιβάλ Πηνειού στο Ανοικτό θέατρο που αυτός ξεκίνησε. Δήλωσε ότι δεν μπορούν να μιλούν  άνθρωποι  που πολιτικά πηγαινοέρχονται αριστερά – δεξιά , έχουν αλλάξει 6 Επικεφαλής και έχουν μετατρέψει τον Α΄ όροφο  του Κουρβισιάνειου Πολιτιστικού Κέντρου σε εκλογικό κέντρο. Κλείνοντας ανέφερε  ότι η ώρα της κρίσης και των αποφάσεων έφτασε και κάλεσε τους πολίτες να μην ξεχάσουν   ότι η απερχόμενή δημοτική αρχή με ΄τις παλαιοκομματικές της πρακτικές πρόσβαλε  την αξιοπρέπεια των πολιτών μας αλλά ως ελεύθεροι άνθρωποι  πάντα θα βρίσκουμε την διέξοδο που είναι η λαϊκή ετυμηγορία .

Τόνισε ότι πιστεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη των ΔΚ του Δήμου Πηνειού ,  αυτό έπραξε αλλά και αυτό θα πράξει στην νέα δημοτική του Θητεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia