FOLLOW US: facebook twitter

«Ξεκλείδωσε τον ιδανικό σου εαυτό μέσω της Θεατρικής Τέχνης…»: Διήμερο σεμινάριο στη Γαστούνη με τον Δρ. Απόστολο Χατζή

Ημερομηνία: 24-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”98972″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα πρωτότυπο και διαδραστικό διήμερο σεμινάριο για επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων που παρουσιάζει business skills με τον Δρ. Απόστολο Χατζη και θέμα «Ξεκλείδωσε τον ιδανικό εαυτό σου μέσω της Θεατρικής Τέχνης και άλλων Τεχνών και Επιστημών» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης και περιχώρων «η Αρχαία Ήλις», υπό την αιγίδα του Ν.Π Αθλητισμού και Πολιτισμού δήμου Πηνειού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαστούνης και συγκεκριμένα Παρασκευή 1/11 από 18.00 – 22.00 και το Σάββατο 2/11 από 14.00 – 18.00.

Το κόστος του σεμιναρίου έχει αναπροσαρμοστει από την αρχική του τιμή και είναι  50€ ανά άτομο και για τις δύο ημέρες.

Η διάλεξη της πρώτης μέρας θα έχει θέμα «Debug yourself»- Πώς να απαλλαχθούμε από τα επικοινωνιακά μας λάθη και να οργανώσουμε τη δημιουργικότητά μας ώστε να απελευθερώσουμε τον ιδανικό μας εαυτό. Η 2η Διάλεξη έχει σαν θέμα της «Η Τέχνη του ομιλητή» και η 3η διάλεξη «Η θεωρία της Αυτοβελτίωσης», δηλαδή η βελτίωση του εαυτού μας μέσω της θεατρικής τέχνης. Παράλληλα στα σεμινάρια θα γίνουν αυτοσχεδιασμοί και ασκήσεις με κείμενα.

Συμμετοχή στο τηλέφωνο 6985971049[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot