FOLLOW US: facebook twitter

Διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητήριων

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:

Τη Δευτέρα στον Πύργο με πρωτοβουλία του ΕΒΕ Ηλείας με αφορμή την Αφή της Φλόγας

Διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 17:30, στον Πύργο (αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας) μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ηλείας με την ευκαιρία της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Στην διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής ΚΕΕΕ θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος αλλά και οι επίσημοι και θα ακολουθήσουν οι παρακάτω ομιλίες:

  • «Η στρατηγική και οι πολιτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων της Δυτικής Πελοποννήσου και της Ηλείας – οι δράσεις της ΚΕΕΕ και τα ανοιχτά προγράμματα χρηματοδότησης» – εισηγητής κ. Ιωάννης Μασούτης, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
  • «Ολυμπισμός και Οικονομία – Θέματα τοπικής ανάπτυξης» – εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας
  • «Ανάγκη για άμεση αλλαγή του αναπτυξιακού υποδείγματος της οικονομίας της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» – εισηγητής κ. Κωνσταντίνος Λεβέντης, Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας και Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών & Μελετών της ΚΕΕΕ.

Τοποθετήσεις προέδρων και εκπροσώπων Επιμελητηρίων και λοιπών φορέων.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης (20.00) θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου Προέδρων Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ιωάννη Μασούτη και Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Κωνσταντίνου Νικολούτσου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia