FOLLOW US: facebook twitter

Διεκδικήστε την ψήφο σας

Ημερομηνία: 11-06-2023 | Συντάκτης:

Στις ερχόμενες εκλογές διεκδικούμε την ψήφο μας , από την επιθετικότητα των χάκερς και την τρωτότητα της ασφάλειας των υπολογιστών , από τις ενεργές και παθητικές απειλές του απορρήτου των δεδομένων , από την έλλειψη μέτρων προστασίας για την αποφυγή των δυσάρεστων συνεπειών από μη επιθυμητές ενέργειες.


Από μια ανύπαρκτη διαδικασία του εντοπισμού των ενεργειών εκείνων και αναζήτησης των προσώπων που προκάλεσαν τις συνέπειες αυτές. Από τα συστήματα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για την μετάδοση των δεδομένων και επομένως περιλαμβάνουν την τροποποίηση της ροής αυτών των δεδομένων η ακόμα και την δημιουργία λανθασμένης ροής.

Σε μια εποχή που όλα μπορούν να υποκλαπούν και να αλλοιωθούν , αναζητούμε τον σεβασμό και την κατανόηση από ένα παγκοσμιοποιημένο πολιτικό σύστημα , για την πραγματική προτίμηση και την συντριπτική μεγαλύτερη ανησυχία των ελλήνων πολιτών , να νιώσει και να βιώσει ξανά και πάλι , εμπειρίες , γεγονότα και καταστάσεις στις οποίες παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες.

Αναβιώνουν οι στερήσεις των πολιτικών δικαιωμάτων , να εκφράζεται κανείς ελεύθερα , από εκείνες τις πρακτικές που έχουν διαβρωθεί οι αξίες και η εμπιστοσύνη του πολιτικού κόσμου , απέναντι στον κόσμο και στον λαό που τους εκλέγει η τους απορρίπτει , επειδή δεν είναι ικανοποιημένος , ούτε πρόκειται να μείνει από μια μορφή διακυβέρνησης που χαρακτηρίζεται από ισχυρή κεντρική εξουσία και παντοδυναμία ενός πολιτικού ηγέτη , που επιθυμεί την αυτοδυναμία και την απόλυτη εξουσία. Επειδή ο ίδιος ο αντιφατικός λόγος , δεν οικοδομεί , δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και σταθερότητα , δεν δημιουργεί υψηλές προσδοκίες , παρά μόνο έπαρση , υπεροψία και βεβαιότητα , για ένα κόμμα και για τους πολιτικούς εκείνους , που σε κοιτάζουν υποτιμητικά , απαξιωτικά , κατώτερο των περιστάσεων , αμέσως μόλις εκλεγούν και δεν θα γνωρίζουν ποιός είσαι.

Γιατί κυριαρχεί η αίσθηση ότι τους δοκιμάσαμε και γνωρίζουμε τις ιδιότητες , τα γνωρίσματα , το ποιόν τους , την αμφιλεγόμενη στάση τους απέναντι σε ένα κόσμο, που δεν μπορεί να ορθοποδήσει , από την φτώχεια , τις κοινωνικές ανισότητες, τις αμφίδρομες σχέσεις και εμπειρίες που προάγουν την κατάχρηση των εξουσιώ , τις ανάρμοστες πολιτικές συμπεριφορές , την υπονόμευση της ίδιας της δημοκρατίας, την εκτροπή των ίδιων των Θεσμών.

Ζητούμε χωρίς καμία ενοχή την διεκδίκηση μιας ψήφου , που θα έχει ισχύ, δυναμική και τόλμη, ώστε να την σεβαστούν οι συγκεκριμένες επιθέσεις, που συμβαίνουν σε χρήσιμες εφαρμογές των κορυφαίων κέντρων πληροφοριών, και μετάδοσης των δεδομένων. Ώστε να αποκτήσει νόημα η ψήφος , και η αντίδραση του κόσμου, μπροστά σε παθητικές και ενεργητικές απειλές που αλλοιώνουν τα δεδομένα και την κανονική ροή των μηνυμάτων του κόσμου, απέναντι στους πολιτικούς που αντίκεινται ευθέως στην κανονικότητα των εκλογών και της ίδιας της ζωής.

Σόκολος Νίκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος