FOLLOW US: facebook twitter

Διευκρίνιση της ΕΠΣΗ για τους ημιτελικούς των πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 16-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Ηλείας απέστειλε email το βράδυ της Τρίτης στα τέσσερα σωματεία που θα πάρουν μέρος στα ημιτελικά των πλέι-οφ της Α1 DUOMO-MONK και διευκρινίζει σημεία της προκήρυξης. Στην περίπτωση, λοιπόν, που στους ημιτελικούς, μετά τα δύο πρώτα ματς έχουμε ισοβαθμία και ίδια διαφορά τερμάτων (δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ), το τρίτο ματς θα γίνει στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της και αν σε αυτό υπάρξει ισοπαλία, θα ακολουθήσει παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

Το διευκρινιστικό σημείωμα της ΕΠΣΗ προς τα σωματεία αναφέρει επακριβώς τα εξής:

«Σας αποστέλλουμε διευκρινιστικό σημείωμα ενόψει της έναρξης των play off της Α1 κατηγορίας σύμφωνα με την υπ. αρ. 14/12-03-2022 συνεδρίαση της Ε.Ε./ΕΠΣΗ: Σύμφωνα με το αρθ. 20 του ΚΑΠ και με το αρθ. 21 (τελικές διατάξεις) της προκήρυξης περιόδου 2021-2022 διευκρινίζονται τα εξής:

Ι. Ο τρίτος αγώνας σε περίπτωση απόλυτης ισοβαθμίας της πρώτης φάσης των play off θα είναι τελικός (δηλαδή σε ισόπαλο αποτέλεσμα θα ακολουθεί παράταση και πέναλτι). Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο αγώνα των play out.

II. H αναφερομένη ισοβαθμία στην δεύτερη και τελευταία φάση των play off παραπέμπει σε απόλυτη ισοβαθμία όπως και αναφέρεται στο προηγούμενο εδάφιο της ιδίας παραγράφου της προκήρυξης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος