FOLLOW US: facebook twitter

Διαβολίτσι-Αίας 0-2: «Χτύπησε» στο τέλος με Κουλούρη, Κάρδαρη

Ημερομηνία: 02-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα νίκησε στον Μελιγαλά το Διαβολίτσι με 0-2 και έκλεισε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Γαστούνης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία Ηλείας μετά από τρεις σερί σεζόν στην Γ΄ Εθνική.

Το ματς ήταν ανοιχτό με φάσεις εκατέρωθεν. Στις σπουδαιότερες, στο 19΄ κεφαλιά του Πάγια απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής, στο 30΄ κεφαλιά του Κουλούρη, μπλόκαρε ο Καπατσώρης και στο 41΄ σουτ του Ορλάντο βρήκε ελάχιστα την μπάλα ο Κουτρουμπής και αυτή προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Αίας ήταν καλύτερος και στο 67΄ ο Καπατσώρης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Καράγιωργα, ενώ στο 71΄ Σταθάτος και Κάρδαρης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Διαβολιτσίου. Ώσπου στο 84΄ έγινε το 0-1. Από εκτέλεση κόρνερ του Σταθάτου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά πάσα του Βατσή, νέα κεφαλιά του Τσιρίκου και από κοντά ο Κουλούρης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Και στο επόμενο λεπτό ήρθε και το 2ο γκολ της ηλειακής ομάδας ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Κουλούρης έδωσε ασίστ στο δεύτερο δοκάρι στον Κάρδαρη που με δυνατό σουτ νίκησε τον Καπατσώρη.

Διαβολίτσι: Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Πιτσιλής, Μπούνας, Πάγια, Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Τσιγαρίδης (82′ Ντελλής), Ηλιόπουλος, Αρβανίτης (72′ Δημητρίου), Ορλάντο.

Αίας: Κουτρουμπής, Κάρδαρης, Πυρρής, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Τσιρίκος, Παπαχριστόπουλος, Κουλούρης, Μουτσάι (73′ Παπασωτηρίου), Καράγιωργας (83′ Μαργαρίτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος