FOLLOW US: facebook twitter

Διαμαρτυρία Πήγασου για την διαιτησία: «Μας έχετε στερήσει 5 βαθμούς-Θα συγκαλέσουμε Γ.Σ. για αποχώρηση από το πρωτάθλημα»

Ημερομηνία: 26-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πήγασος Πρασίνου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον μην καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και αποβολής στον αγώνα του Σαββάτου με τον Λ. Αστέρα στο Σκουροχώρι, με το σκορ στο 1-0. Μάλιστα, επειδή ήταν η τρίτη φορά που αδικήθηκε φέτος ο Πήγασος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Διοίκηση του συλλόγου τονίζει πως την επόμενη φορά που θα αδικηθεί η ομάδα, θα συγκαλέσει Γ.Σ. με θέμα ενδεχόμενη αποχώρησή της από το πρωτάθλημα!

Η ανακοίνωση του Πήγασου έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. Πήγασος Πρασίνου διαμαρτύρεται έντονα για τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και κόκκινης κάρτας σε ανατροπή του παίκτη μας Θάνου Γεωργίου στο Σκουροχώρι από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Κούλη.

Η διαιτησία αυτή έρχεται σε συνέχεια των επίσης κατάφορων αδικιών εναντίων της ομάδας μας στο παιχνίδι με τα Σαβάλια, όταν ο επόπτης Καραμέρος ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ ως οφσάιντ με διαιτητή πάλι τον Κούλη και επίσης τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό, όταν σε σουτ του παίκτη μας Σάκη Γιούρτα η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου με διαιτητή τον Ρηγόπουλο και σε διαμαρτυρία του Σάκη Γιούρτα για τον μη καταλογισμό του πέναλτι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, τον οποίο στερούμαστε 4 αγωνιστικές. Είμαστε εξοργισμένοι, μας έχετε στερήσει κύριοι πέντε βαθμούς. Οι παίκτες μας έχουν χάσει την ηρεμία τους, δεν τους σέβονται, τους αντιμετωπίζουν σαν ποδοσφαιριστές δεύτερης κατηγορίας.

Εμένα προσωπικά ως πρόεδρο του Πήγασου Πρασίνου, Ανδρέα Ματθαιόπουλο, ο κύριος Κουλής με αποκάλεσε στο Σκουροχώρι ανέντιμο, για το οποίο θα ακολουθήσω την νομική οδό, ενώ στην ερώτησή μου γιατί δεν καταλόγισε το πέναλτι μου απάντησε ότι πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που δεν το έδωσε επιθετικό φάουλ. Τραγέλαφος. Εμάς που έχουμε οργανώσει τον Πήγασο με υγεία και σε επαγγελματικά πρότυπα. Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας και την διοργανώτρια αρχή ότι την επόμενη φορά θα συγκαλέσω γενική συνέλευση με θέμα την ενδεχόμενη αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα.

ΥΣ1: Εάν θέλετε να μας ρίξετε κανένα πρόβλημα αποχωρούμε μόνοι μας. Ένα πρωτάθλημα και ο Πήγασος μόνος του αισθανόμαστε πολύ περήφανοι.

ΥΣ2: Δεν καταφερόμαστε εναντίον καμίας ομάδας. Αναφερόμαστε μόνο στην διαιτησία».


1 Σχόλια για "Διαμαρτυρία Πήγασου για την διαιτησία: «Μας έχετε στερήσει 5 βαθμούς-Θα συγκαλέσουμε Γ.Σ. για αποχώρηση από το πρωτάθλημα»"

  1. Ο/Η ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ λέει:

    Μάλλον ξεχνάνε τα περσινά, μην προσπαθούν να δημιουργούν εντυπώσεις για το επόμενο παιχνίδι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia