FOLLOW US: facebook twitter

Διαγόρας Βρ.-ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Ο Διαγόρας το ήθελε περισσότερο!

Ημερομηνία: 28-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ αγωνιζόμενος με αρκετές απουσίες και δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους 17χρονους Σίνο, Παλούμπη και τον 16χρονο Διαμαντόπουλο, ηττήθηκε στα Βραχνέικα από τον Διαγόρα με 2-1. H ηλειακή ομάδα παρατάχθηκε χωρίς Παπασπηλιόπουλο (κάρτες), Πυρρή και Δ. Πλαστουργό (ίωση) καθώς και Μπίσα, και πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρότι αδιάφορη βαθμολογικά. Ο Διαγόρας όμως «καιγόταν» για τη νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, ήθελε το ματς περισσότερο και αυτό μέτρησε εν τέλει. Στο 37΄ ο Ν. Βλασσόπουλος έκανε το 1-0 και ΠΑΟΒ είχε φάση να ισοφαρίσει τρία λεπτά μετά όταν ο νεοεισελθών Περικλής Πολίτης, σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Σπανός έγραψε το 2-0 για τον Διαγόρα. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΒ ήταν να μειώσει στο 87΄ με πλασέ του Τσιρίκου από πάσα του Κουλούρη, στο τελικό 2-1.

Διαγόρας Bραχνεϊκων: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Καπετανάκης, Σιδέρης (55’ Σαρρής), Ν. Βλασόπουλος (55’ Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος (80’ Θωμάς), Αλεξανδρής (80’ Αλιφιεράκης), Σκεπετάρης.

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Καφεντζής, Νικολακόπουλος (46΄ Βασιλόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Διονυσόπουλος (35΄ λ.τρ. Πολίτης), Λιόσης (60΄ Μαυρόπουλος), Φερεκίδης (46΄ Διαμαντόπουλος), Τσιρίκος, Παλούμπης, Σταυρόπουλος, Λαθύρης (46΄ Κουλούρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος