FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τρ.-Πανηλειακός 0-0: Ισοδύναμο μπρα ντε φερ!

Ημερομηνία: 28-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς στο Τραγανό, με πρωταγωνιστές τους Ραυτόπουλο, Γαλανόπουλο.

Σε τρίτο ματς στον Πύργο θα κριθεί η ομάδα που θα παίξει στους τελικούς της Α1 DUOMO-MONK

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Το Σάββατο στο Τραγανό, Νίκη και Πανηλειακός έφεραν ξανά ισοπαλία, 0-0 αυτή τη φορά, και θα λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στον Πύργο, όπου με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται στους τελικούς ο Πανηλειακός, ενώ η ομάδα του Τραγανού θέλει μόνο νίκη για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους τελικούς.
Το ματς, που παρακολούθησαν 600 περίπου φίλαθλοι, εκ των οποίων 100 περίπου οπαδοί του Πανηλειακού, που με τα συνθήματά τους καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα έδωσαν ωραίο τόνο στο ντέρμπι, ήταν δυνατό με αρκετά νεύρα και μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ισοδύναμες και κατά τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα. Άλλωστε, αυτό φανερώνουν και τα αποτελέσματα στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Οι Red Boys έδωσαν δυναμικό «παρών» στο Τραγανό.

Το παιχνίδι

Ο Πανηλειακός μπήκε καλύτερα στο ματς, προσπάθησε να βάλει την Νίκη στα καρέ της και στο πρώτο δεκάλεπτο δύο σουτ από πλευράς «ερυθρολεύκων» αποσόβησε σταθερά ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Συγκεκριμένα, στο 8΄ μακρινό σουτ του Γκρίλλα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αντωνόπουλος και στο 11΄ πλασέ του Έλιοτ από αριστερά μέσα στην περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Πυργιώτης τερματοφύλακας της Νίκης. Ακολούθησαν δυνατά μαρκαρίσματα (όχι όμως αντιαθλητικά) και νεύρα εκατέρωθεν και από το 25΄ και μετά η Νίκη ισορρόπησε. Η πρώτη καλή φάση για τους «μπλε» ήταν στο 34΄, όταν από κόρνερ του Χ. Κολοτούρου κεφαλιά του Ραυτόπουλου πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά, από νέα στημένη μπάλα, φάουλ-γέμισμα του Χ. Κολοτούρου η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και ο Καπετανάκης έδιωξε με τα πόδια. Ήταν ένα κακό σε γενικές γραμμές α΄ ημίχρονο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν κυρίως στο μυαλό τους να… κρατήσουν το μηδέν.

Στο β΄ ημίχρονο έγινε πιο ανοιχτό ματς, με τις δύο ομάδες να βάζουν-επιτέλους-την μπάλα κάτω και να προσπαθούν ορθολογικά να βρουν το γκολ. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πανηλειακό. Στο 49΄ από κόρνερ του Γαλανόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Κολόκα απέκρουσε με γροθιές ο Αντωνόπουλος. Το επόμενο δεκάλεπτο άνηκε στην Νίκη Τραγανού καθώς δημιούργησε δύο φάσεις. Στο 52΄ σέντρα του Χ. Κολοτούρου, ο Δ. Κολοτούρος έπιασε κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας άουτ και στο 55΄ απευθείας φάουλ του Φώτη Καλογερόπουλου από 40 μέτρα, απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Καπετανάκης.

Στο 70΄ πλασέ του Π. Τσίγκρηλα από την γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 87΄, στην μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, ο Τριανταφύλλης με τακουνάκι έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μπατζακόπουλο, ο οποίος υπό πίεση από τα 7-8 μέτρα απέναντι από την εστία, «τσίμπησε» τη μπάλα και αυτή πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αντωνόπουλου.
Καλύτεροι από την Νίκη οι Γαργαρώνης, Καλογερόπουλος, Χ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός και Γεωργιόπουλος και από τον Πανηλειακό οι Δ. Τσίγκρηλας, Κολόκας, Γκρίλλας, Δημάκης, Γαλανόπουλος.
Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλη Τσάκαλη και των βοηθών του Κοιλιομενιάτη, Καραμέρου, που σε ένα ματς πολύ κρίσιμο και με πολλά νεύρα, υπέπεσαν σε ελάχιστα λάθη.


Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δαλαβούρας, Γαργαρώνης, Δ. Κασσιανός, Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (86΄ Κοντάνας), Ραυτόπουλος (64′ Νικολόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Γκρίλλας, Π. Τσίγκρηλας (81′ Μπατζακόπουλος), Τζανέτος, Έλιοτ (59′ Τριανταφύλλης).

Πολλοί φίλοι της Νίκης στήριξαν την ομάδα τους το Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος