FOLLOW US: facebook twitter

Διαγωνισμός 2,37 εκατ. ευρώ για την πρόσβαση στην Τριανταφυλλιά

Ημερομηνία: 21-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τη βελτίωση της πρόσβασης στον ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς δρομολογεί η δημοτική αρχή Ήλιδας, καθώς στο τέλος του έτους δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του σχετικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 2,37 εκατ. ευρώ και έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 10η Φεβρουαρίου του 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 23.59.59, ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 13η Φεβρουαρίου του 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00.00.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζεται παραπάνω, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και ο χρόνος υλοποίησής του έχει οριστεί σε δεκαπέντε) μήνες από την υπογραφή του εργολαβικού συμφωνητικού.

Με το συγκεκριμένο έργο ο δήμος Ήλιδας στοχεύει στην άνετη και ασφαλή πρόσβαση των οχημάτων προς τον ΧΥΤΥ Τριανταφυλλιάς και τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων που κατασκευάζεται στην περιοχή, προκειμένου να είναι ευκολότερη και οικονομικότερη η αποκομιδή και η μεταφορά των απορριμμάτων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot