FOLLOW US: facebook twitter

Δεξίωση στο Λάτσειο με… καλές ειδήσεις!

Ημερομηνία: 12-02-2024 | Συντάκτης:

Την έκτακτη χρηματοδότηση του δήμου Πύργου με 350.000 ευρώ από το Υπ. ΕΣ  για την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία ανακοίνωσε ο Ηλείος υφ. Προστασίας του Πολίτη Αν. Νικολακόπουλος

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Αμέσως μετά  την λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους, ο Δήμος Πύργου  παρέθεσε δεξίωση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και ακολούθως  γεύμα σε εστιατόριο  της περιοχής  προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων , όπου υπήρχαν και ευχάριστες ειδήσεις.

Όπως ανακοίνωσε ο Ηλείος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, και ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή, ο Δήμος χρηματοδοτείται με ποσό 350.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στις αρχές του Γενάρη και δήλωσε:

«Υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών να ενισχυθεί ο Δήμος Πύργου με το ποσό των 350.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε για τη εξεύρεση κι άλλων κονδυλίων που θα απορροφηθούν για αναπτυξιακά έργα» δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος που τόνισε ακόμα ότι η κατασκευή του δρόμου Πάτρα-Πύργος αλλά και η εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου θα συμβάλλουν τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιοχής.  Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ. Στάθης Καννής, εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την χρηματοδότηση του δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών  και ευχαρίστησε τον κ Νικολακόπουλο για το ξεχωριστό  ενδιαφέρον του για τον τόπο του.

«Στις 40μερες της δημοτικής μας θητείας- επισήμανε ο κ. Καννής-  προσπαθούμε πραγματικά για τη βελτίωση της εικόνας στην πόλη μας . Να είστε σίγουροι ότι προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο, όπως αξίζει στους πολίτες και την πόλη. Σκοπός μας είναι, μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας μας να εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας. Είμαστε αφιερωμένοι σ αυτό. Οι συνεργάτες μου κι εγώ πασχίζουμε καθημερινά να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Εκτιμώ ότι θα τα καταφέρουμε, και στο στο τέλος της θητείας μας, θα είμαστε ικανοποιημένοι για το έργο που θα παρουσιάσουμε στην πόλη και τα χωριά μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος