FOLLOW US: facebook twitter

Δεν συνεχίζει στον Αλφειό ο Μπακάλης-Καθ’ οδόν ο Δαβουρλής

Ημερομηνία: 12-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κώστας Μπακάλης ύστερα από τρία σερί χρόνια, αποχαιρέτησε τον Αλφειό μέσω δήλωσής του. Η πορεία της ομάδας με τον Μπακάλη στον πάγκο ήταν πολύ καλή, με την ομάδα του Επιταλίου να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Την περασμένη σεζόν ο Αλφειός κατετάγη 3ος στον 1ο όμιλο με απολογισμό 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες.

Ο Μπακάλης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μία υπέροχη συνεργασία με την ιστορική ομάδα του ”Α.Ο. Αλφειός Επιταλίου” λύεται για καθαρά προσωπικούς λόγους, αφήνοντας σε εμένα τουλάχιστον τις καλύτερες αναμνήσεις που σίγουρα θα νοσταλγήσω. Κάνοντας μία μικρή αναδρομή, μόνο οφέλη σκέφτομαι ότι αποκόμισα, τόσο από τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. του σωματείου, όσο και από τα υπέροχα παιδιά που είχα την τιμή να νουθετώ, αφού η ειλικρίνεια, η εντιμότητα, η εργατικότητα και το πάθος ήταν τα υλικά της συνταγής αυτής της πορείας και των επιτυχιών. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και εύχομαι υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πάντα επιτυχίες στο δρόμο που χαράξαμε».

Ο αντικαταστάτης του Κώστα Μπακάλη στον Αλφειό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Νίκος Δαβουρλής, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας τους.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος