FOLLOW US: facebook twitter

«Δεν δέχομαι κριτική από το υποκατάστημα της Ν.Δ.»

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών, Θάνος Μωραΐτης, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» ότι αποδέχτηκε την πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα επειδή «ανοίγει παράθυρο στο μέλλον και δεν έχει προαπαιτούμενα» και ασκεί έντονη κριτική σε πρώην συντρόφους του, του Κινήματος Αλλαγής, που καταγγέλλουν την επιλογή του.

«Δεν δέχομαι τον όρο πρώην σύντροφοι. Με την πλειοψηφία όλων αυτών έχουμε δώσει κοινούς αγώνες και σφυρηλατήθηκε μια σχέση ζωής. Σέβομαι όσους διαφώνησαν», τονίζει ο κ. Μωραΐτης, και συμπληρώνει: «Είναι αστείο, όμως, να δέχομαι κριτική από όσους κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, μιας και έχουν ήδη ανοίξει υποκατάστημα της Ν.Δ. Απ’ όσους οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα το ΚΙΝ.ΑΛΛ. γιατί έχουν μοναδικό στόχο, κυριολεκτικά ζουν και αναπνέουν, για να συνεργαστούν με τη Δεξιά. Δυστυχώς, ακόμα δεν κατάλαβαν τίποτε. Διαψεύδουν καθημερινά με οδυνηρό τρόπο τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών».

Σε ερώτηση για το «αν το γυαλί με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ράγισε επειδή δεν πήρε συγκεκριμένες θέσεις» ο κ. Μωραΐτης απαντά: «Πρόκειται για αστειότητες. Το αν κάποιος είναι “κυνηγός καρέκλας” κρίνεται στην πράξη. Αρνήθηκα υπουργική καρέκλα το 2013 γιατί πίστευα ότι το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει λάθος δρόμο στη συγκυβέρνηση με τη Ν.Δ., αντίθετα με όσες και όσους έκαναν το αντίθετο. Δεν επέλεξα το 2015 μια σίγουρη επανεκλογή με το ΠΑΣΟΚ γιατί πίστεψα με άλλους συντρόφους μου ένα εγχείρημα σε μια άλλη πολιτική κατεύθυνση».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος