FOLLOW US: facebook twitter

Στηρίζει Κουταλιανό o Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη

Ημερομηνία: 19-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη έχει τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια με τον Μιχάλη Κουταλιανό στον πάγκο, αλλά η Διοίκηση στηρίζει τον 41χρονο προπονητή. Ο Ροδίτης τεχνικός θα συνεχίσει να καθοδηγεί τους κυανόλευκους, με την ελπίδα να αντιστραφεί η κατάσταση και ο Κόροιβος να πάρει τις νίκες που χρειάζεται είτε για να παραμείνει απευθείας στην Α2 Εθνική είτε για να παίξει στα πλέι-άουτ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις κόντρα στους αντιπάλους του.

Το προσεχές Σάββατο υπάρχει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καστοριά εκτός έδρας, που είναι 8η με δύο νίκες περισσότερες και ακολουθεί στις 2 Μαρτίου ο πολύ κρίσιμος αγώνας με το Πευκοχώρι στην Αμαλιάδα.

Ο Κόροιβος εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Μιχάλη Κουταλιανού και δηλώνει τη στήριξή του  προς τον Ροδίτη προπονητή.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σε συνέχεια πρόσφατων ανυπόστατων δημοσιευμάτων η ΚΑΕ Κόροιβος εκφράζει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προπονητή της, Μιχάλη Κουταλιανού, καθώς και στο σύνολο των αθλητών της ομάδα μας.

Έχουμε μπροστά μας 12 τελικούς έως το τέλος του πρωταθλήματος και είμαστε πεπεισμένοι πως, με σκληρή δουλειά αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων μας, θα πετύχουμε το στόχο μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος