FOLLOW US: facebook twitter

Δελτίο Καιρού: Πάει κι αυτό το καλοκαίρι…

Ημερομηνία: 26-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Προχθές μας έπιασε βροχή, εχτές μας βρήκε χιόνι, κι αν έχει η χαρά αρχή, η πίκρα δεν τελειώνει…

Καλοί μου φίλοι καλή σας μέρα

Σας το λέω και να μου το θυμηθείτε: Δεν πάμε καλά γενικά. Ε, δεν ξέρω τώρα για τις άλλες χώρες, αν είναι κοινό το κακό, αλλά στην Ελλάδα σίγουρα. Έχουμε κλειστεί ο καθένας στο καβούκι του κι όχι μόνο δεν μας νοιάζει αν ζει ή πέθανε ο διπλανός μας, αλλά ούτε τι πόσταρε στο Facebook δεν κοιτάμε. Τίποτα, πλήρης αδιαφορία. Περνάμε κρίση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωάννα τούνη

Ποιος το λέει;  Εγώ, που παλιά είχα πέντε χιλιάδες φίλους στο Facebook και αναγκάστηκα να κάνω και δεύτερο προφίλ, γιατί δεχόμουν συνεχώς αιτήματα. Ξέρετε τι άγχος είχα μέχρι να το φτιάξω; Κάθε λεπτό που περνούσε σκεφτόμουν πώς θα προσπαθεί κανένας παλιός γνωστός να με βρει και δεν θα μπορεί. Αλλά σας λέω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας: Δεν νοιάζεται πια ο κόσμος. Δεν τον αγγίζει τίποτα πια. Εδώ ανεβάζω φωτογραφία στο Instagram, στη Μύκονο με μαγιό, δίπλα από παραδοσιακό ανεμόμυλο και φόντο τον καταγάλανο ουρανό και παίρνω μια-δυο καρδούλες με το ζόρι.

Στην αρχή σκεφτόμουν ότι φταίει το περιεχόμενο. Βαρέθηκε ο άλλος να βλέπει σέλφι στα μπουζούκια με την Πάολα να τραγουδά Μίκη στις Πρέσπες  φωτογραφίες με γαριδομακαρονάδες και μιλφέιγ  από συνταγές του Youtube. Έτσι είπα να δοκιμάσω άλλη τακτική, μήπως τραβήξω πάλι την προσοχή. Και το φαΐ έκοψα και γυμναστήριο ξεκίνησα, και να οι φωτογραφίες με μαγιό, που πιο πολλά έδειχνε παρά έκρυβε. Δέκα μήνες στο γυμναστήριο για δέκα λάικ. Τζίφος. Δεν μπορεί λέω, θα ζηλεύουνε. Αυτό είναι. Δεν θέλει ο άλλος να σε βλέπει να περνάς καλά ενώ αυτός είναι κλεισμένος μέσα.

Φθινοπωρινά δώρα

Στον πολιτικό χάρτη πάλι, σαρωτικές ρυθμίσεις προαναγγέλλονται από την κυβέρνηση, με νομοσχέδια που αφορούν το εκλογικό σύστημα, το στράτευμα, το ασφαλιστικό και έχει ο θεός.  Θα αλλάξουν βέβαια και τα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά προς τα πάνω, αναιρώντας τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις. Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς αναμένονται να ισχύσουν από… 1η Σεπτέμβρη. Καλή μας όρεξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για girl

Μόνο με την Μαρέβα!

Με Μαρέβα αλλά χωρίς υπουργούς επισκέφθηκε το Παρίσι ο πρωθυπουργός, μία πρωτοβουλία που λέγεται ότι προκάλεσε γκρίνιες  και φαρμακερά σχόλια στο εσωτερικό της ΝΔ. Ούτε τον  Νίκο Δένδια, δεν πήρε μαζί του ο Κυριάκος. Πάντως, εκτενώς σχολιάστηκαν από τον γαλλικό τύπο οι ενδυματολογικές προτιμήσεις των δύο «πρώτων» κυριών, με την Μαρέβα να κερδίζει, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των ειδικών, στα σημεία την Μπριτζίτ! Άσχετο, αλλά αν δεν κερδίσαμε κάτι ως χώρα έπειτα από ένα τέτοιο ταξίδι, τουλάχιστον να  κερδίσουμε την στυλιστική εκτίμηση των απαιτητικών Γάλλων. Κάτι είναι κι αυτό…

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρία Χούκλη

Σιδεροκέφαλη!

Και οι δημοσιογραφικές προσθήκες συνεχίζονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, στο οποίο αποδεικνύεται ότι η δημοσιογραφική ιδιότητα εκτιμάται δεόντως και ενίοτε ανταμείβεται. Όπως γνωστοποιήθηκε με  ΦΕΚ η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η παρουσιάστρια του βραδινού μαγκαζίνο του Αθήνα 9,84 και παρουσιάστρια το πάλαι ποτέ τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, αναλαμβάνει ειδικό ρόλο στο δημοσιογραφικό επιτελείο στο Μάξιμου. Να την χαιρόμαστε και αναμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο. Άλλωστε, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Αποτέλεσμα εικόνας για girl

Φεστιβάλ Προβατίνας!

Τι κι αν ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία), τι κι αν ο Αμαζόνιος έχει καταστραφεί σχεδόν και δεν θα μπορούμε ν’ αναπνεύσουμε, τι κι αν μας έχει πνίξει το πλαστικό, ο νεοφιλελευθερισμός και ο ρατσισμός; Για πόσο ακόμα θα αγχωνόμαστε; Για πόσο ακόμα θα βαρυγκωμάμε;

Η λύση;

Φεστιβάλ Προβατίνας! Διώξε τη ρουτίνα με την προβατίνα!

Αχ, αρχαίο πνεύμα αθάνατο, νεοελληνικά «μαγειρεμένο»!

Και άσε τους άλλους να ψάχνουν λύσεις για το πώς θα έρθει η ανάπτυξη… Σας προλάβανε ρεεεε… (ή μάλλον, μπεεεεε)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος