FOLLOW US: facebook twitter

Δάνειο για τον προσεισμικό έλεγχο στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 02-02-2024 | Συντάκτης:

Από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων

Στη σύναψη δανείου 31.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων προχωρά ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, για να υλοποιήσει τις δράσεις αντισεισμικής προστασίας των υποδομών του, οι οποίες είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως τόνισε στην εισήγησή του κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ενέκρινε τη χορήγηση επενδυτικού τοκοχρεολυτικού Δανείου συνολικού ποσού 31.034,00€ το για την εκτέλεση του προσεισμικού ελέγχου και αποδέχτηκε τους όρους, και κατέθεσε το σχέδιο δανειστικού συμβολαίου για τοκοχρεολυτικό δάνειο.

Η διάρκεια εξόφλησης του δανείου ορίζεται σε έως δεκαπέντε χρόνια και το προερχόμενο από πόρους του «Τ.Π. & Δανείων» δάνειο ύψους 31.034 ευρώ συμφωνείται ότι χορηγείται με σταθερό επιτόκιο 3,10% , από ίδιους πόρους του Τ.Π. και Δανείων, ανεξάρτητα από το χρόνο συνομολόγησης καθώς αφορά στην εφαρμογή ενός ενιαίου προγράμματος χρηματοδότησης που αποπληρώνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Δημοτική Επιτροπή μετά από συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και τη γνωμοδότηση του προϊσταμένου του τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, αποφάσισε ομόφωνα την  αποδοχή του σχεδίου δανειστικού συμβολαίου ύ δανείου μεταξύ του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων συνολικού ποσού 31.034,00 ευρώ για την εκτέλεση των δράσεων για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)μ  είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot