FOLLOW US: facebook twitter

Δάφνη-Ολυμπιάδα 2-3: Νίκη αφιερωμένη στον Βαρουξή

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ολυμπιάδα Γουμέρου βρέθηκε να χάνει 2-1 στο 55΄ στην Ανδραβίδα, αλλά από κει και πέρα σκόραρε δύο φορές στο 63΄ και στο 82΄ κι έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Δάφνης. Η ομάδα του Γιώργου Βαρουξή προηγήθηκε στο 20΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του νεαρού Λάμπη Μπάλλα, πέναλτι που κέρδισε ο Νίκος Ροδόπουλος από τον Δρακόπουλο. Η Δάφνη, η οποία είχε δοκάρι να προηγηθεί με τον Δημόπουλο, ισοφάρισε στο 43΄ με απευθείας φάουλ του Βαρβαρέσου.

Στο 55΄ ο Κακολύρης έκανε το 2-1 από ασίστ του Δουλαβέρη, αλλά στο 63΄ από λάθος της άμυνας της Δάφνης, επωφελήθηκε ο Γαλανόπουλος και αφού πέρασε και τον Γελαδά ισοφάρισε 2-2. Και στο 82΄ από κάθετη του Γαλανόπουλου, ο Νίκος Ροδόπουλος με πλασέ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι παίκτες της Ολυμπιάδας αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους Γιώργο Βαρουξή, ο οποίος κοούτσαρε την ομάδα το Σάββατο και από χθες αποχώρησε προσωρινά από την Ολυμπιάδα, λόγω σοβαρού οικογενειακού θέματος (θα προβεί σε εγχείρηση ο πατέρας του στην Αθήνα). Όσο θα λείπει, την ομάδα θα προπονεί ο συνεργάτης του, Χρήστος Αποστολόπουλος.

Δάφνη: Γελαδάς, Περικλέους, Χατζής, Δρακόπουλος (46΄ Μετσάι), Κλάδης, Τριτάρης, Δημόπουλος (46΄ Δουλαβέρης), Λυκουργιώτης, Σπανός, Βαρβαρέσος (79΄ Φριντζήλας), Κακολύρης.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κουσκουλιάνος, Κολοβάδης, Φωτακόπουλος, Σ. Μπίρμπας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος (82΄ Γ. Ροδόπουλος), Καλαντζής, Μπάλλας, Γαλανόπουλος (85΄ Στροφύλλας), Ν. Ροδόπουλος (90΄ Στ. Μπίρμπας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος