FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ολυμπιακός Σ. 1-0: Με Κατσιμιτσίρη στο 94΄!

Ημερομηνία: 28-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική με γκολ του Ανδρέα Κατσιμιτσίρη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Σαβαλίων κι έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χρήστου Νικολετάκη απέδειξε έστω και στο φινάλε του αγώνα τη δυναμική που διαθέτει στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός έχασε ένα βαθμό στις λεπτομέρειες κι έμεινε στους τρεις από τη νίκη του στην πρεμιέρα.

Η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη είχε φάσεις να προηγηθεί, με τον Ρούνη στο α΄ ημίχρονο και με τους Νικολόπουλο, Παρασκευόπουλος στο β΄ μέρος, όπως και η Προοδευτική είχε φάσεις, δύο με τον Μάκη Βαλογιάννη (η μια από πολύ κοντά,  κόντραρε σε αμυντικό) κι ένα απευθείας φάουλ του Μιχαλόπουλου ελάχιστα άουτ.

Στο 94΄ ο Κατσιμιτσίρης επιχείρησε σέντρα-σουτ, η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του Σίνου και κατέληξε στα δίχτυα, με το τρίποντο να πηγαίνει τελικά στους γηπεδούχους.

Προοδευτική: Σίνος, Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Κρίκος (79΄ Μητρόπουλος), Λιακόπουλος, Τσούλης (79΄ Σάμαρης), Α. Βαλογιάννης (70΄ Μιχαλόπουλος), Σωτηρόπουλος.

Ολυμπιακός Σ.: Σκούφης, Μπελεκούκιας, Σαββανίδης, Βλασσόπουλος, Κολτσίδας, Ρούνης, Λιούρης, Παρασκευόπουλος, Μπατζαλής (80΄ Τσακοπιάκος), Παναγιωτόπουλος (88΄ Κότσιαλης), Νικολόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος