FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Νικολακόπουλος: 13 & 14 Μαΐου το 6ο Natural Ability Football Event

Ημερομηνία: 12-05-2023 | Συντάκτης:

Ακόμα μια αθλητική διοργάνωση, έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό παζλ της Δυτικής Ελλάδας. Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος φιλοξενεί την ιδιαίτερα εξελισσόμενη δράση Natural Ability Football η οποία μετά από τις πόλεις Ηράκλειο Κρήτης , Ηλιούπολη της Αθήνας , Πάτρα, Λάρισα και η Πάφος της Κύπρου ,θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Ανδραβίδας, το διήμερο 13& 14 Μαΐου με εκατοντάδες συμμετοχές από μικρούς εκκολαπτόμενους αθλητές- ποδοσφαιριστές. Μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με τον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης .

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος NATURAL ABILITY FOOTBALL, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα , από μεγάλα αστικά κέντρα, ως και τις απομακρυσμένες γωνιές της, και δίνει την δυνατότητα σε αθλητές , να προβληθούν μέσα από την πλατφόρμα μας www.naturalability.eu σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Εν όψει , αυτού του αθλητικού σαββατοκύριακου και της πρωτότυπης αυτής διοργάνωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Νικολακόπουλος Δημήτρης δήλωσε: κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του αθλητικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και προσέλκυση μικρών παιδιών μέσα στα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους όπως και κάθε προσπάθεια εξέλιξης με καινοτόμες μεθόδους που αποκαλούνται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σύλλογο NATURAL ABILITY FOOTBALL με σκοπό την αύξηση της αθλητικής εξωστρέφειας αθλητών & συλλόγων θα μας βρίσκει πάντοτε αρωγούς . Η προοπτική που δίνεται μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες σε μικρά παιδιά να κυνηγήσουν το αθλητικό όνειρό τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και αξίζει την υποστήριξη από όλους τους φορείς.

Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τον Δήμο Ανδραβίδας –Κυλλήνης που για πρώτη φορά φιλοξενεί στο τόπο μας ,μια διαφορετική διοργάνωση έχοντας ω ς βασικό στόχο να δώσει επιπλέον κίνητρα στην νέα γενιά . Μέσα από την αγαστή συνεργασία όλων των φορέων μπορεί να προκύψουν κατάλληλες συνθήκες ώστε σύντομα να μιλάμε και να καμαρώνουμε για αθλητές υψηλού επιπέδου που θα διαφημίζουν και θα κοσμούν τον τόπο μας . Καλή επιτυχία στην διοργάνωση!

Ακολούθησε η δήλωση του κ. Χατζή Κωνσταντίνου που τόνισε: Θα ήθελα ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Λέντζα Ιωάννη ο οποίος απουσιάζει εκτάκτως, να καλωσορίσω το πρώτο αθλητικό γεγονός που από κοινού συνδιοργανώνουμε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο NATURAL ABILITY FOOTBALL αύριο 13 και 14 Μαΐου στο γήπεδο της Ανδραβίδας. Και μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν οι διοργανωτές, έχουμε ήδη, εκατοντάδες συμμετοχές παιδιών απ’ όλη την Ηλεία, συνεπώς, ως Δημοτική Αρχή είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανταπόκριση από τα παιδιά και τους γονείς, γιατί το όραμα της Δημοτικής Αρχής για εξωστρέφεια του Δήμου παίρνει σάρκα και οστά.

Έχοντας μάλιστα δίπλα μας, τον αγαπητό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο ως αρωγό και ως συνεργάτη, θεωρώ ότι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ώστε προσεχώς, αγαπητέ Δημήτρη, στην περιοχή του Δήμου μας να οργανώσουμε παρόμοιες εκδηλώσεις που ως σκοπό θα έχουν τον αθλητισμό και την παιδεία.

Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και για την άμεση υλοποίηση αυτής της προσπάθειας καθώς και την ομάδα του συλλόγου Natural ability football για την βοήθεια και την οργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος