FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Λιόγας: «Η ομάδα πολεμάει κάθε μέρα»

Ημερομηνία: 06-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου και την ανάγκη στήριξης από τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της σεζόν μέχρι την επόμενη κόντρα στον πανίσχυρο Πανιώνιο που έχει ρόστερ Basket League και ο «στρατηγός» του Κοροίβου, ο σπουδαίος Coach, Δημήτρης Λιόγας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι συνεχάρη τους παίκτες του και ανέφερε πως αυτή η ομάδα πολεμάει κάθε μέρα και γι’ αυτό έχει ανάγκη ακόμα μεγαλύτερης στήριξης από τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προερχόμασταν από δύο παιχνίδια που χάσαμε στην τελευταία επίθεση, όπου και τις δύο φορές ήταν δική μας η τελευταία επίθεση και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει κάποιο από τα δύο ή και τα δύο, όμως τα χάσαμε και τα δύο. Η ομάδα όμως συνεχίζει, δουλεύει, και σήμερα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη και με τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας, καταφέραμε να κερδίσουμε. Προχωράμε… Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν. Εύχομαι και ελπίζω ακόμα περισσότερος κόσμος να γεμίσει αυτό το γήπεδο, διότι η ομάδα πολεμάει κάθε μέρα και χρειάζεται την στήριξή του και την βοήθειά του και επίσης προσφέρει ένα μπασκετικό θέαμα».

Στην ερώτηση αν η εβδομάδα αυτή είναι κομβική καθώς έχει δύο παιχνίδια, ο Δημήτρης Λιόγας απάντησε: «όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Κάθε παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθείς στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι το στοίχημα. Από κει και πέρα κάθε ομάδα που παίζει στην κατηγορία αξίζει σεβασμό, διότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας».

Ο Κόροιβος αύριο, στην εμβόλιμη 20η αγωνιστική, πάει στο Μεσολόγγι για να αντιμετωπίσει τον Χαρ. Τρικούπη που καίγεται για τη νίκη καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση (6 νίκες-13 ήττες) και παλεύει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia