FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αβραμόπουλος: «Την 21η Μαΐου, η Ηλεία τίθεται στο επίκεντρο, προχωρά μπροστά»

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

Μεγαλειώδης συγκέντρωση Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Caravel στους ετεροδημότες της Αθήνας

Από τους ετεροδημότες της Ηλείας αποφάσισε να ξεκινήσει τις προεκλογικές του ομιλίες ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε γνωρίζει πόσο δυνατή είναι η αγάπη του ετεροδημότη για τον τόπο του, το νόστο, για τις ρίζες του.

Η υποδοχή που του επεφύλαξαν κατά την είσοδό του στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Caravel – που αποδείχτηκε μικρή – ήταν ιδιαίτερα θερμή. Πολύς κόσμος δεν κατάφερε να μπει τελικά στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα καθώς η παρουσία των καταγόμενων από την Ηλεία ψηφοφόρων, που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ως ετεροδημότες, ήταν μαζική.

Τον κ. Αβραμόπουλο προσφώνησε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ, ενώ έδωσαν το παρών οι: Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιατρομανωλάκης Νικόλαος, ο τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γιαννόπουλος Αθανάσιος, ο πρ. Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Βουλευτής Επικρατειας κ. Ταραντίλης Χρήστος, οι Βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές Α’ Αθηνών κ. Δημήτριος Καιρίδης, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, κα. Όλγα Κεφαλογιαννη, κα. Φωτεινή Πιπιλή, οι Βουλευτές και υποψήφιοι στο Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, ο Βουλευτής και υποψήφιος Α’ Πειραιώς κ. Ιωάννης Μελάς, ο Βουλευτής και υποψήφιος Β’ Πειραιώς κ. Ιωάννης Τραγάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Ν. Ηλειας κ. Γιαννόπουλος Βασίλειος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικης Ανάπτυξης Ηλείας κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Κοροβέσης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Ιωάννης Λυμπέρης.

Κατά την έναρξη της ομιλίας του, ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε το πλήθος των παρευρισκομένων για τη δυναμική και συνάμα συγκινητική τους παρουσία.

Αφού έκανε ένα σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, επισήμανε ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί εθνική αναγκαιότητα, καθώς το ερώτημα που θα κληθούμε όλοι να απαντήσουμε είναι «αν θα προχωρήσουμε μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω», υπογραμμίζοντας ότι: «η παράταξη Νέας Δημοκρατίας προβάλλει ξανά ως ο μοναδικός ασφαλής οδηγός για την Ελλάδα, στα αχαρτογράφητα νερά ενός ρευστού αβέβαιου μέλλοντος».

Μεταξύ άλλων ανάφερε: «Την 21η Μαΐου λοιπόν, βγάζουμε τον Νομό μας από το αδικαιολόγητο περιθώριο που είχε μπει για πολλά χρόνια. Την 21η Μαΐου, θέτουμε ξανά την Ηλεία μας στο προσκήνιο. Θέτουμε την Ηλεία μας σε κίνηση. Από την 21η του Μαΐου η Ηλεία σταματά να θεωρείται επαρχία. Τίθεται στο επίκεντρο. Προχωρά μπροστά. Την επόμενη τετραετία, θα τεθεί στη κορυφή της δυναμικής ανανέωσης της ελληνικής περιφέρειας. Και αυτό αποτελεί τη βασικότερη πρόκληση για την Κυβέρνηση και για εμένα προσωπικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος