FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αβραμόπουλος: «Εχέγγυο σταθερότητας για την Ελλάδα»

Ημερομηνία: 07-04-2024 | Συντάκτης:

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, βουλευτής Ηλείας, Δ. Αβραμόπουλος για την επέτειο 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Μισό αιώνα από την ημέρα της ίδρυσής της με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία είναι ο κεντρικός πολιτικός φορέας της Μεταπολίτευσης, που στέριωσε τη Δημοκρατία στη χώρα μας και ενέταξε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η Παράταξή μας είναι η μόνη κοινωνική και πολιτική δύναμη που άντεξε αλλά και ισχυροποιήθηκε στο διάβα του χρόνου, έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του ελληνικού έθνους ως πυλώνας σταθερότητας του πολιτικού μας συστήματος.

Με δύναμή της, τις πατριωτικές της αρχές και την κοινωνική της ευαισθησία, προβάλλει και σήμερα ως ένας σύγχρονος προοδευτικός πολιτικός χώρος, όπου συντίθενται ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις.

Η Νέα Δημοκρατία κρατά σήμερα το πηδάλιο και επί των ημερών της η πατρίδα μας είναι ακόμα πιο ισχυρή στα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων, έχοντας καταστεί περιφερειακή δύναμη σταθερότητας.

Η επέτειος των 50  χρόνων της είναι συγχρόνως ιστορική αναδρομή αλλά και εχέγγυο σταθερότητας για την Ελλάδα, ενώπιον ενός κόσμου αντιμέτωπου με μεγάλες προκλήσεις και αλλαγές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος