FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Αυγερινοπούλου: Με 2.600.000€ επιχορηγείται ο Δήμος Πηνειού για έργα οδικής ασφάλειας

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:

Με 2.600.000 € ενισχύεται ο Δήμος Πηνειού για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των υφιστάμενων υποδομώνστο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 166631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο» με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Πέτσα, και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη.

Η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, δήλωσε ότι «Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πηνειού, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, είναι ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για τους αγρότες όσο και για τους κατοίκους και δη των ορεινών περιοχών, καθώς θα διευκολυνθεί η καθημερινότητά τους και συγχρόνως θα ενισχυθεί η οδική ασφάλεια».

Οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Πηνειού, οι οποίες χρηματοδοτούνται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αφορούν, μεταξύ άλλων, κατασκευή αντιολισθηρών λεπτοτάπητων, κατασκευή ασφαλτοταπήτων, δημιουργία έγχρωμων διαβάσεων, με ράμπες ΑΜΕΑ, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων πεζών κλπ.

Η ανάδειξη του αναδόχου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 30/6/2023, ενώ οι εργασίες των έργων προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως 30/09/2025.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος