FOLLOW US: facebook twitter

Χόρεψε και έκοψε την πίτα ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 21-02-2023 | Συντάκτης:

Σε μια όμορφη βραδιά και λαμπρή τελετή εξελίχθηκε η κοπή της πίτας του Φιλαθλητικού την περασμένη Παρασκευή.

Ο σύλλογος μετά από τρίχρονη απουσία τέτοιων εκδηλώσεων επανήλθε κάνοντας τον ετήσιο χορό του όπως τον διοργάνωνε τα προηγούμενα χρόνια, πριν την καραντίνα δηλαδή, παρά το δύσκολο της εποχής και τα νέα δεδομένα που έχουν μπει στην ζωή μας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κέντρο “το σόι μου μέσα” με ζωντανή μουσική και φαγητό, και αρχικά, αφού καλωσόρισε τον κόσμο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Βλαχαντώνης, έκοψε την πίτα για το 2023.

Μετά ακολούθησαν απονομές και βραβεύσεις στους αθλητές που διακρίθηκαν μέσα στο 2022 και για την προσφορά τους στο σωματείο και από τα 3 τμήματα που διαθέτει στις τάξεις του ο Φιλαθλητικός (τένις, μπαντμιντον, ποδηλασία).

Βραβεύτηκαν με την σειρά από το μπάντμιντον οι εξής:

Τίτος Αντύπας, Χαρά Πετροπούλου, Μελίνα, Γουβιά, Φώτης Λεβέντης, Σάκης Αντύπας, Φίλιππος Χριστοδουλόπουλος, Χάρης Κουρκούτας, Μυρτώ Γουβιά, Σπύρος Τυλιγάδας, και Θανάσης Κρεκουκιώτης. Από το τμήμα ποδηλασίας οι εξής: Βασίλης Τσίγκριλας, Νικος Χριστοδουλόπουλος, Φώτης Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Κούβελας, Νίκος Διαμαντόπουλος, Χρήστος Ψυχομάνης, Γεωργία Κληρονόμου, Κυριάκος Μικελόπουλος, Παναγιώτης Μαρίνος, και Δημήτρης Κοκκινάκης.

Τέλος από το τμήμα τένις βραβεύτηκαν οι εξής:

Παναγιώτης Πλατής, Νικόλας Αγαλιανός, Βασίλειος Φελερής, Σταύρος Κ. Μυλωνάς, Αναστασία Παπανδρέου, Έλενα Παναγιωτακοπούλου, Σταύρος Χ. Μυλωνάς, Χάρης Κωνσταντίνου, Κωστας Λαμπαούνας, και Μοσχούλα Μαυρίκη.

Κατόπιν ακολούθησε πλούσια λαχειοφόρος με πολλά δώρα και πολλούς τυχερούς. «Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια γιορτή του σωματείου μας. Πιστεύουμε να πέρασαν καλά και να χάρηκαν με την καρδιά τους την επανένωση όλων των τμημάτων του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση του Φιλαθλητικού.

Τέλος, ευχαριστεί τους δωροθέτες της λαχειοφόρου που αγκάλιασαν τον χορό και την προσπάθεια του σωματείου και είναι οι εξής:

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,

ΟΠΤΙΚΑ ΤΕΡΖΗΣ,

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΙΚΕS,

KOSTAS BIKES,

ΑΥΓΗ ΡΙΖΟΥ ΠΟΔΟΛΟΓΟΣ,

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ FOODS,

DOG PAL,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΟΡΑ ΥΟΝΕΧ ΕΛΛΑΣ,

ΕΚΟ ΠΟΛΙΤΗΣ,

TSOCAFE ΚΑΒΑ,

VENDRAS,

MEN’ S WEAR DEVENEZOS,

CRISTIANO MORATTI,

ISTANTE,

JENNY’ S,

ΜΠΑΞΙΒΑΝΗ,

DUST+CREAM,

NEW by ROUBANI,

ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ,

ΤΕΟ ΤΑΤΤΟΟ,

ΜΠΑΧΑΡΟΠΩΛΕΙΟΝ,

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΧΟΥΡΟΥ,

COMFY,

ALEXANDRAS,

ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΣΜΟΣ,

EVO,

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,

YANNIS HAIR STYLIST,

LA DONNA,

ΟΠΤΙΚΑ ΛΙΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ,

ΤΜΗΜΑ ΤΕΝΙΣ,

και τον Κον ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος