FOLLOW US: facebook twitter

Χόρεψαν δημιουργώντας το δικό τους παραμύθι!

Ημερομηνία: 10-07-2023 | Συντάκτης:

Υπέροχη παράσταση χορού στο θέατρο Απόλλων από την “Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου» για την λήξη της σχολικής χρονιάς


Έναν διαφορετικό, εναλλακτικό τρόπο επέλεξε  την περασμένη εβδομάδα η “Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου», για να παρουσιάσει το δικό της παραμύθι για την λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς, αναδεικνύοντας τη μαγεία της τέχνης του χορού με μια εξαίσια παράσταση στο θέατρο Απόλλων Πύργου.

Με βάση αυτό το σκεπτικό,  «μετέφεραν» την αίθουσα της σχολής στη σκηνή του θεάτρου, δημιούργησαν ένα παραμύθι, το ηχογράφησαν εντάσσοντας την υπόθεσή του μέσα στο μάθημα!  Οι  μικροί μαθητές και μαθήτριες  της Σχολής, είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, Ζωής Ανδρίτσου, αλλά και των μεγαλύτερων μαθητριών να επιδείξουν την πρόοδο που έχουν επιτύχει στη διάρκεια της χρονιάς και να χαρίσουν υπέροχες στιγμές χορού στους θεατές, περήφανους γονείς, συγγενείς και φίλους. Το αποτέλεσμα ήταν να στηθεί μια εξαίσια χορευτική παράσταση, μέσα από διαφορετικά είδη χορού, ακούσματα και τεχνικές, μέσω των οποίων εξελίχθηκαν και ανακάλυψαν στοιχεία του εαυτού τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει η κ. Ζωή Ανδρίτσου «Πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε ευκαιρίες στα παιδιά, να μοιράζονται όσα μαθαίνουν, να εκφράζονται και να δημιουργούν μαζί μας! Ευχαριστούμε γονείς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!» Στο τέλος του ανοιχτού μαθήματος έλαβαν μάλιστα και αναμνηστικό δώρο από τη Σχολή!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot