FOLLOW US: facebook twitter

Χειμερινοί Αγώνες Masters: Πέντε μετάλλια και πανελλήνιο ρεκόρ η Καλογεροπούλου

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Masters στο Καρπενήσι με την συμμετοχή 211 αθλητών/τριών από 47 διαφορετικά σωματεία. Ανάμεσά τους και η Πυργιώτισσα Μαρία Καλογεροπούλου, αθλήτρια του Παναθηναϊκού και προπονήτρια του Επειού Ήλιδας, η οποία διέπρεψε σε άλλη μια διοργάνωση και σάρωσε τα μετάλλια.

Η Καλογερόπουλου πήρε πέντε συνολικά μετάλλια, τρία χρυσά κι ένα αργυρό σε ατομικά αγωνίσματα κι ένα αργυρό σε σκυταλοδρομία, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την μεγάλη δυναμική της στην πισίνα. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο, την 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα και την 2η θέση στα 4×50 Μικτή Ομαδική Mixed, μαζί με τους Σοφία Οικονομοπούλου, Οδυσσέα Μαρίνο και Γιώργο Κωνσταντινόπουλο. Μάλιστα, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ 25αρας πισίνας στην ηλικιακή κατηγορία 50-54 ετών, στα 50μ. ελεύθερο.

Τους Χειμερινούς Αγώνες Masters διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος