FOLLOW US: facebook twitter

ΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΑ 2024  «Θρύλοι και Ιστορίες..» 

Ημερομηνία: 15-02-2024 | Συντάκτης:

Λύκειο Ελληνίδων Πύργου

Η ιδέα πέτυχε.. Και έγινε μια καταπληκτική παράσταση με το μεράκι και την έμπνευση των δασκάλων μας στο χορό και τη χορωδία. Οι θρύλοι και οι δραματικές ιστορίες που μπλέχτηκαν με τις μουσικές και τα χορευτικά βήματα ξύπνησαν αναμνήσεις και βιώματα της ελληνικής παράδοσης από τον Πόντο, το Αιγαίο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη λεβεντομάνα Κρήτη.

Οι φορεσιές, τα ζωνάρια και τα μαντίλια που ανέμιζαν, μαζί με τις λύρες και τα λαούτα, τα κρουστά, το κλαρίνο, το βιολί και το κανονάκι ζωντάνεψαν το Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Δ.Ε. την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024. Τα «Χαραλάμπεια» επέστρεψαν και φάνηκε πόσο πολύ τα περίμενε η πόλη μας και οι άνθρωποί της. Μια παράσταση σταθμός που ίσως ανοίγει μια νέα εποχή για το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου.

Μεγάλα ευχαριστώ σε όλους σας λοιπόν και σε αυτούς που μας απολαύσατε και το δείξατε στο χειροκρότημα και στα όμορφα λόγια και σε αυτούς που έφτασαν μέχρι εκεί και έφυγαν απογοητευμένοι γιατί δε χώρεσαν.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πύργου. Το Επιμελητήριο Ηλείας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας για την στήριξή τους. 

Ευχαριστούμε τον Κώστα Τζανέτο, το δάσκαλο που συμπλήρωσε ήδη 30 χρόνια πολύτιμης προσφοράς και συνεργασίας με το Λύκειο, όπως και όλους τους άλλους δασκάλους μας, τον Ανδρέα Μικελόπουλο, Νίκο Χρυσανθόπουλο, Κώστα Ζώντο, την Γιάννα Ρέτση, την Ιουλία Κόλλια, καθώς και την Κωστούλα Σακκά που επιμελήθηκε και διηύθυνε τη χορωδία του Λυκείου μας.

Πόσα πολλά ευχαριστούμε να πούμε για τα μέλη της Χορευτικής Ομάδας μας που έδωσαν την ψυχή τους αλλά και για όλους τους χορευτές όλων των τμημάτων του ΛΕΠ που το καταχάρηκαν γιατί τους είχε λείψει. Και αυτό έχει σημασία να περνάνε καλά αυτοί που το δημιουργούν και τότε απολαμβάνει και το κοινό. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και συγχαίρουμε τα παιδιά της εφηβικής  ομάδας μας που πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς μουσικούς που έδωσαν πνοή και όμορφους ήχους στην παράστασή μας, Φώτη Τζανέτο, Λύσανδρο Παναγόπουλο,  Γιάννη Οικονόμου, Μαρία Παπαγεωργίου, Μανώλη  Μπουνταλάκη  Χρήστο Ναβροζίδη, Κώστας Κονταξάκη, Βαγγέλη Μαμαλάκη, Γιώργο Γεωργίου και την Ρούλη Μαλλιοπούλου.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και όσους μας στήριξαν για να πραγματοποιήσουμε αυτήν την παράσταση, τους χορηγούς επικοινωνίας μας, όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που είναι πάντα δίπλα μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως που για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγό στην παράσταση μας με τις φορεσιές του.

Και του χρόνου!

Η πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος