FOLLOW US: facebook twitter

Χαμόγελα ευτυχίας από τους αυριανούς φοιτητές

Ημερομηνία: 29-06-2022 | Συντάκτης:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2022: Οι πρώτοι των πρώτων μιλούν στην “Πρωινή” για την επιτυχία τους


Μετά από μια κοπιαστική χρονιά και την επώδυνη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, ήρθε η ώρα για να σκάσει ένα χαμόγελο στα χείλη των υποψηφίων, καθώς χθες ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες τους και οι περισσότεροι γνωρίζουν αν κρατούν το μαγικό χαρτάκι για την είσοδο τους στο Πανεπιστήμιο.

Οι πρώτοι των πρώτων, με τις υψηλότερες βαθμολογίες μιλούν σήμερα στην Πρωινή εκφράζοντας τη χαρά και την ικανοποίησή τους που πέτυχαν το στόχο τους. Βέβαια η αγωνία έχει και δεύτερο μέρος, αφού έπονται οι βάσεις και η Σχολή στην οποία θα περάσουν, αν και η πλειοψηφία που κινείται αρκετά πάνω από το όριο της βάσης του 2021 κάθε σχολής, ξέρει από τώρα αν ο στόχος επετεύχθη.

Βασίλης Καραμεσίνης, 19.100 μόρια, 2ο ΓΕΛ Πύργου

«Νιώθω ανακουφισμένος σίγουρα, γιατί ήταν δύσκολη χρονιά και είχε αρκετό διάβασμα και είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έγραψα και τη βαθμολογία μου. Είχα κάνει μια αρκετά καλή προετοιμασία με τη στήριξη και των καθηγητών μου και ήταν πολύ σημαντική και η ψυχολογία γιατί κατάφερα να μην έχω πολύ άγχος, οπότε μπόρεσα να αποτυπώσω στο γραπτό όλες μου τις γνώσεις και τη δουλειά που είχα κάνει. Στόχος μου το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών στην Πάτρα. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους γονείς και τον αδελφό μου, την μητέρα μου Κατερίνα Χριστοδούλου που μου έκανε και μάθημα στην έκθεση, την καθηγήτρια μου στην Χημεία, τον καθηγητή μου στη Φυσική Νίκο Σεφέκο, και τον καθηγητή μου στα Μαθηματικά Κώστα Τσατσαμπά. Η πανδημία, σίγουρα με επηρέασε στην προετοιμασία μου, ήταν δύσκολα, δεν είχαμε γράψει εξετάσεις, νόσησα δυο φορές με κορονοϊό, είχα δύσκολα διαστήματα αλλά κατάφερα να ανταπεξέλθω».

Πυλαρινού Ειρήνη, 19,09 Μ.Ο. 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι ευχαριστημένη, αυτό περίμενα, έτσι τα είχα περίπου υπολογίσει. Σίγουρα ανταμείφθηκαν οι κόποι μου, είχα καταβάλει σημαντική προσπάθειααλλά είναι πολύ σημαντικό εκτός από πειθαρχεία και η ψυχολογία, να είναι κάποιοςψύχραιμος όταν δίνει εξετάσειςγιατί είναι πολλοί οι καλοί μαθητές που λόγω άγχους δε τα πηγαίνουν όσο καλά θα μπορούσαν. Κουράστηκα αλλάπροσπαθούσα να μην στερούμε πράγματα που με ευχαριστούν και διατήρησα τις κοινωνικές μου επαφές. Στόχος μου η Ιατρική Αθηνών και ελπίζω πως θα καταφέρω να εισαχθώ. Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ την οικογένεια μου που μου συμπαραστάθηκαν ψυχολογικά και με κάθε τρόπο, τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Άνοδος και τη Βιολόγο μου».

Λένα Βαγγοπούλου, 19.210 μόρια 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη, καθώς συγκέντρωσα για τη σχολή της επιλογής μου που είναι η Οδοντιατρική 19.210 μόρια. Ήταν μια πολύ κουραστική χρονιά με πολλές θυσίες αλλά οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Δε μπορώ να πω βέβαια ότι στερήθηκα κάτι που αγαπούσα αλλά όλα με μέτρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, για τη στήριξη που μου παρείχαν και όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Επίσης τους καθηγητές στο σχολείο και το φροντιστήριο».

Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα, 17.875 Μ.Ο. 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, καθώς πιστεύω ότι θα καταφέρω να επιτύχω τον στόχο μου που είναι η εισαγωγή μου στη Σχολή Πυροσβεστών. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Η συμβουλή μου για όσα παιδιά δίνουν πανελλήνιες είναι ο σωστός προγραμματισμός και η σωστή διαχείριση του χρόνου τους ώστε να μπορούν να συνδυάζουν το διάβασμα με την διασκέδαση τους. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για τις γνώσεις που μου μετέδωσαν καθώς και την οικογένειά μου που με στήριξε σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Ελένη Κουρκούτα, 19.090 μόρια, 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την επίδοσή μου. Όλα τα χρόνια σκληρής δουλειάς απέδωσαν. Η πρώτη μου επιλογή είναι η Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, την οποία θεωρώ ότι έχω πιάσει, καθώς για την συγκεκριμένη έχω συγκεντρώσει 19.090 μόρια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές μου, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. Τέλος, θέλω να επισημάνω σε όλα τα παιδιά ότι με τις πανελλήνιες τίποτα δεν τελειώνει. Άμα κάποιος θέσει έναν στόχο και μοχθήσει για να τον πετύχει θα τα καταφέρει ανεξαρτήτως από τα εμπόδια που θα συναντήσει».

Καραβούλιας Ανδρέας, 17,60 Μ.Ο. ΓΕΛ Βάρδας

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ήταν σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας που έδωσαν όλα τα παιδιά και εγώ, ήθελε πολύ διάβασμα, και πρόγραμμα για να μπορέσεικάποιος να τα καταφέρει, όχι μόνο φέτος αλλά όλη την τελευταία τριετία. Στόχος μου είναι οι σχολές Οικονομικής κατεύθυνσης και πιστεύω πως θα καταφέρω. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους καθηγητές μου που με βοήθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και τα προηγούμενα έτη, τον καθηγητή μου Γιάννη Παπαδόπουλοαλλά και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Κατεύθυνση» Γιάννη Σπυρούλια και Παναγιώτη Σούρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την αδελφή μου για την υπομονή που υπέδειξαν όλη τη χρονιά και τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα που έδωσαν και καλή αρχή στους επόμενους!».

Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, 18.970 μόρια (18,8 Μ.Ο) ΓΕΛ Ανδραβίδας

«Είμαι ικανοποιημένος καθώς θα καταφέρω να εισαχθώ στην σχολή που επιθυμώ και είναι το τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πατρών το οποίο απαιτεί πολύ λιγότερα μόρια από αυτά που έχω συγκεντρώσει. Παρόλο που το Μετσόβιο είναι πιο υψηλόβαθμη σχολή και πολλοί θα το επέλεγαν αν συγκέντρωναν τη βαθμολογία μου, εγώ προτιμώ τη συγκεκριμένη σχολή της Πάτρας. Ήμουν πολύ πιο χαλαρός απ’ ότι πίστευα ότι θα είμαι την περίοδο της προετοιμασίας. Προφανώς διάβαζα όχι όμως με αυστηρό πρόγραμμα και δεν στερήθηκα ελεύθερο χρόνο και ότι άλλο με ευχαριστούσε όπως η επαφή με τους φίλους μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που ήτανδίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια και τους καθηγητές και τους φίλους μου που ακόμα και σε δύσκολες περιόδους με υποστήριξαν στον αγώνα αυτό. Θα ήθελα να αναφερθώ και στα παιδιά που ίσως δεν ικανοποιήθηκαν από την απόδοση τους και να τους πω πως δεν καθορίζεται η μελλοντική τους εξέλιξη από τις πανελλαδικές αλλά μπορούν να ακολουθήσουν το όνειρο τους από άλλους δρόμους! Άλλωστε, οι πανελλαδικές εξετάσεις, δεν είναι αυτό που ακούμε χρόνια από τους μεγαλύτερους, όπου τις έχουν μεγαλοποιήσει θεωρώντας αυτές ότι είναι το καθοριστικό σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα στην ενήλικη ζωή τους. Το μέλλον, θα τους το αποδείξει!».

Νίκος Ασπραδάκης- 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18450 μόρια

«Είμαι χαρούμενος για την βαθμολογία που συγκέντρωσα, ήμουν στο β΄πεδίο θετική κατεύθυνση και θεωρώ ότι σε πρώτη φάση έχω επιτύχει το στόχο μου, περιμένω βεβαίως τώρα τις βάσεις όπως όλοι οι συνυποψήφιοί μου, καθώς η σχολή στην οποία στοχεύω και θέλω να ακολουθήσω είναι η Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα. Με τις περσινές βάσεις, θεωρώ ότι είμαι ασφαλής και πρέπει να είμαι μέσα. Εννοείται ότι είμαι χαρούμενος, γιατί οι κόποι μου έφεραν καρπούς, όλο το διάστημα της μελέτης δεν ήταν εύκολο και δεν αφορούσε εννοείται μόνο την τελευταία χρονιά, ήταν μια προσπάθεια που διήρκεσε σχεδόν σε όλο το Λύκειο, με μεθοδικό όμως διάβασμα. Τώρα νοιώθω όμως ότι οι κόποι μου έπιασαν τόπο και πλέον θα καταφέρω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

Γιώργος Κόντος – 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, 18200 μόρια

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την βαθμολογία μου, παρακολουθούσα το δεύτερο πεδίο θετική κατεύθυνση, θα μπορούσα βεβαίως και λίγο καλύτερα για να νοιώθω απολύτως ασφαλής, καθώς η πρώτη μου προτίμηση είναι η σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου της Αθήνας και μέχρι να ανακοινωθούν οι βάσεις, μια αγωνία θα την έχω. Δεύτερη προτίμησή μου είναι η σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου και επίσης μου αρέσει το Φυσικό στην Κρήτη. Σε ότι αφορά τον χρόνο που αφιέρωσα στο διάβασμα, στην πρώτη και Δευτέρα Λυκείου, ήμουν πιο χαλαρός, όμως στην Γ΄ Τάξη ανέβασα όπως ήταν λογικό ταχύτητα και φυσικά αναγκάστηκα να θυσιάσω αρκετά πράγματα, όπως την ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό. Όμως οι θυσίες τελικά άξιζαν τον κόπο…».

Αθανασία Τζαμαλή, 1ο ΓΕΛ Πύργου, Ανθρωπιστικών Σπουδών 18.220 μόρια

«Πρώτα και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τον Θεό που υπήρξε πηγή δύναμης για εμένα καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής μου πορείας. Ύστερα ευχαριστώ την οικογένειά μου που στήριζε τις προσπάθειές και τις επιθυμίες μου και είχε πίστη σε εμένα. Τέλος οφείλω ευγνωμοσύνη σε όλους τους δασκάλους και τους φροντιστές μου. Θέλω επίσης να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτές τις ιδιαίτερες -λόγω δύσκολων συνθηκών- εξετάσεις και να ευχηθώ σε όλους -διαγωνιζόμενους και μη- καλή τύχη και όλοι οι δρόμοι προς την πρόοδο και την ευημερία να είναι ανοιχτοί μπροστά τους».

Αύρα Τασιαδάμη,18.300 μόρια, 4ο ΓΕΛ Πύργου

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένη. Οι κόποι μου και η σκληρή προσπάθεια που κατέβαλα δικαιώθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την πορεία και με βοήθησαν να κατακτήσω το στόχο μου».

Γιαννακέα Κατερίνα, 18.155, 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, περίμενα λίγο καλύτερα, παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένη. Στόχος μου είναι να περάσω στην Ιατρική. Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο τα θέματα δεν ήταν δύσκολα και τα πήγα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την ψυχολογική υποστήριξη και ιδιαίτερα τον μπαμπά μου πού ήταν και δάσκαλός μου και με υποστήριζε, καθώς και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο».

Νατάσσα Μανώλη, 17.500, 1ο ΓΕΛ Πύργου

«Μετά από́ μια απαιτητική́ και ιδιαίτερη χρονιά́ νιώθω ικανοποιημένη που ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Η οικογένειά́ μου και οι καθηγητές μου τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο «Άνοδος» ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό́ το ταξίδι και τους ευχαριστώ́ ιδιαιτέρως. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά́ να κατορθώσουν να επιτύχουν τους στόχους τους!».

Μαρία-Κων/να (Μαριτίνα) Σπηλιοπούλου, 19.300, 2ο ΓΕΛ Πύργου

Νιώθω ανακουφισμένη και χαρούμενη, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών. Ανυπομονώ για να ξεκινήσει μια νέα περίοδος στη ζωή μου, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Στόχος μου είναι να περάσω στο τμήμα Φιλολογίας στην Αθήνα, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η μελέτη της γλώσσας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, περάσαμε δύο χρόνια δύσκολα και είμαστε όλοι ήρωες. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γονείς μου, γιατί ήταν δίπλα μου και συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ένα πολύ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο και τους φροντιστές μου για την υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος, 18.050, 2o ΓΕΛ Πύργου

«Ο βαθμός μου με άφησε άφθονα ικανοποιημένο καθώς απέχει 1000 μόρια πάνω από την περσινή βάση. Συγκεκριμένα στοχεύω στην Σχολή Ικάρων (ιπτάμενοι) η οποία είναι και το όνειρό μου τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τον καθηγητή της Φυσικής, τον κύριο Γιώργο Ηλιόπουλο, την καθηγήτρια της έκθεσης Ζωή Βούρτση, τους καθηγητές της χημείας και των μαθηματικών και τέλος την οικογένειά μου οι οποίοι με βοήθησαν και με στήριξαν σε όλο αυτό τον αγώνα των τελευταίων χρόνων».

Koτσώνη Χριστίνα, 18.180, ΓΕΛ Κρεστένων

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, ότι όλοι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Διάβαζα πάρα πολλές ώρες την ημέρα, Σαββατοκύριακα και αργίες. Είχα αρκετό άγχος και αμφιβολία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά τελικά όταν έφτασε η ώρα των εξετάσεων είχα σιγουριά γιατί είχα αποκτήσει πολύ καλό επίπεδο, μετά από πολύ διάβασμα. Πρώτος μου στόχος είναι η Φαρμακευτική Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την υποστήριξή τους, ειδικά η μητέρα μου με βοήθησε πάρα πολύ στη διατροφή μου, αλλά και τους παππούδες μου που πίστευαν σε μένα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου Γιάννη Κουτρουμάνο, Διονύση Λιακόπουλο, Κώστα Γιαννόπουλο, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο για την εκπαιδευτική και ψυχολογική τους υποστήριξη, καθώς έβλεπαν την προσπάθειά μου και με βοηθούσαν να είμαι ψύχραιμη».

Λαμπαδίτης Νίκος, 3ο ΓΕΛ, 18.425

«Νιώθω ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι πρώτα η Ιατρική Πατρών ή η Φαρμακευτική. Είχε δυσκολίες η χρονιά, γιατί η πρώτη φορά με εξετάσεις στο Λύκειο, αλλά όλα πήγαν καλά, παρότι ο κορονοïός και η καραντίνα διαμόρφωσαν μια περίεργη κατάσταση. Γενικώς όμως δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο και με όσους έκανα μαθήματα, και γενικώς όσους μου συμπαραστάθηκαν».

Καρνάρου Κατερίνα, 18.160 ΓΕΛ Κρεστένων

«Η φετινή χρόνια ήταν αρκετά ψυχοφθόρα αλλά ολοκληρώθηκε αισίως. Έχω απομυθοποιήσει τις Πανελλαδικές ως προς τον βαθμό δυσκολίας. Βέβαια ωριμάζεις αρκετά μέσα από τη διαδικασία. Η ικανοποίηση που αισθάνομαι για τα αποτελέσματα είναι μηδαμινή μπροστά στον ενθουσιασμό για την καθολική αλλαγή της ζωής μου ως μελλοντική φοιτήτρια, γιατί πλέον θα μπορώ να ασχοληθώ με τα ενδιαφέροντά μου, που λόγω Πανελλαδικών τα είχα παραμελήσει αναγκαστικά, όπως π.χ. η εκμάθηση ξένων γλωσσών. Στόχος μου είναι να περάσω στη Νομική. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξή τους».

Μεντής Σωτήρης, 19070, ΓΕΛ Ζαχάρως

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Στόχος μου είναι να περάσω στην Ιατρική Πατρών ως πρώτη επιλογή, διότι ήδη φοιτά εκεί η αδελφή μου. Ήταν μια χρονιά επιστροφής στην κανονικότητα, γιατί δύο χρόνια με την καραντίνα το σχολείο δεν ήταν όπως το είχαμε συνηθίσει και δεν ήταν εύκολο να μας μεταλαμπαδευτούν χρήσιμες και αναγκαίες γνώσεις από το σχολείο. Είχα καλή οργάνωση και προγραμματισμό και απολάμβανα το διάβασμα παρότι ήταν μια πολύωρη καθημερινή δραστηριότητα και γινόταν κάπως μηχανιστικά προκαλώντας εξάντληση. Όμως το ξεπέρασα γιατί είχα έναν στόχο και ήξερα πως είναι ο μόνος δρόμος για την επιτυχία. Το Λύκειο Ζαχάρως έχει παράδοση στους αριστούχους. Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Θεό και τη Φώτισή του, τους καθηγητές του σχολείου και τους καθηγητές μου κ. Διονύση (Φυσική), τον κ. Κουτρουμάνο (Χημεία) την κ. Βούρτση(Έκθεση) και την κ. Κορομάντζου (Βιολογία), τους γονείς μου που με στήριξαν ψυχολογικά και όλους τους φίλους μου που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μου».

Αποστολοπούλου Γρηγορία, 18.030 ΓΕΛ Ζαχάρως

Νιώθω μια χαρά, τα θέματα ήταν βατά και τα πήγα καλά. Περάσαμε δύο χρονιές με καραντίνα και χωρίς εξετάσεις, οπότε ήταν μεγάλη η πρόκληση να μπούμε στη Γ΄Λυκείου και να δώσουμε για πρώτη φορά εξετάσεις, διότι οι Πανελλαδικές είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος που δοκιμάζει την αντοχή σου. Βέβαια τα θεμέλια μπαίνουν από το γυμνάσιο, η επιτυχία δεν είναι προετοιμασία ενός έτους. Οι περισσότεροι μαθητές κάναμε καλές επιλογές και προστατευτήκαμε από τον κορονοϊό. Η πρώτη μου επιλογή είναι η Οδοντιατρική. Ευχαριστώ την οικογένειά μου διότι με στήριξε ανελλιπώς σε όλη την προσπάθεια, τους καθηγητές του σχολείου που είναι αξιόλογοι, και τους καθηγητές του φροντιστηρίου , κ. Διονύση, κ. Κατερίνα (Φυσική). Λ. Ζαχαρία (Βιολογία) κ. Βάσω (Έκθεση)

Τσίρμπας Λευτέρης-Παναγιώτης 19.300 1ο ΓΕΛ Πύργου

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος, γιατί πέτυχα έναν στόχο που είχα θέσει εδώ και πολλά χρόνια. ‘Ηταν μια δύσκολη χρονιά, επειδή η καραντίνα μάς άφησε κενά, παρ’ όλα αυτά με καλή προετοιμασία τα πήγα καλά και δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα. Πρώτη μου επιλογή είναι να περάσω στην Ιατρική Πατρών. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και τα αδέλφια μου που με στήριξαν ,αι τους φίλους μου που το περάσαμε όλοι μαζί».

Μπακόπουλος Γιώργος, 18.775 ΓΕΛ Πελοπίου

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά οι κόποι ανταμείβονται όταν δουλεύεις σκληρά. Τη φετινή χρονιά ο κορονοϊός δεν ήταν τόσο καθοριστική χρονιά και τα σχολεία λειτούργησαν χωρίς σημαντικές απώλειες. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου. Πρώτος στόχος μου είναι οι Ιατρικές Σχολές».

Μπαλαδήμας Νίκος, 18.360 ΕΠΑΛ Κρεστένων

«Νιώθω χαρούμενος και ευχαριστημένος γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Ήταν μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική, αλλά τα κατάφερα και τα πήγα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους στις δυσκολίες που συνάντησα. Πρώτη μου επιλογή είναι στρατιωτικές σχολές και Πυροσβεστική και μετά σχολές λογοθεραπείας-εργοθεραπείας. Το ότι μένω στη Νέα Φιγαλεία δεν με εμπόδισε να επιτύχω τον στόχο μου, πέρα από μια μικρή ταλαιπωρία στις μετακινήσεις λόγω του φροντιστηρίου».

Νιάρχου Δωροθέα, 18.140 ΕΠΑΛ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Νιώθω ικανοποιημένη, αν και περίμενα λίγο καλύτερα αλλά σε ένα από τα μαθήματα δεν πήγα όπως θα ήθελα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με αρκετή πίεση όσον αφορά την προετοιμασία, καθότι ταλαιπωρήθηκα και από τον κορονοϊό, ενώ χρειάστηκε να δώσω εξετάσεις στην Πάτρα λόγω ειδικής μαθησιακής δυσκολίας, κάτι που με επιβάρυνε με πρόσθετε μετακινήσεις, παρότι το κέντρο ήταν εξαιρετικό. Στόχος μου είναι η Νοσηλευτική. Θέλω να ευχαριστήσως τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για την υποστήριξη.

Παναγιώτης Λιάβας- 2ο ΓΕΛ 17000 μόρια

Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί όλη η προσπάθεια που έκανα φέτος, γιατί απέδωσε.
Θέλω να μπω στο Φυσικό Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου για την υποστήριξη. Ευχαριστώ και τους… Πίνκ Φλόιντ, μ αυτούς διάβαζα όλη την χρονιά!!

Ανδρεας Τακουμακης, 16650 μορια Λύκειο Βάρδας

“Κατάφερα με συστηματικό διαβασμα και εντατικό πρόγραμμα να συγκεντρώσω 16650 μορια. Στόχος μου είναι η σχολή Ηλεκτρολογων Μηχανικών. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και το φροντιστήριο Κατευθυνση, τον κ. Διαμαντόπουλο, τον κ. Καρβουνιάρη και τη φιλολογο κ. Κρίγκου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος