FOLLOW US: facebook twitter

Cage survivor submissionism 15: Μεγάλη νίκη ο Δρογγίτης

Ημερομηνία: 02-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αγωνίστηκε στην Αθήνα ο αθλητής της σχολή ΜΜΑ ILIDA FIGTHING ACADEMY (Α.Σ Αρραχίων) Διονύσης Δρογγίτης, με προπονητή τον Διονύσιο Παπαδόπουλο, σε επαγγελματική βραδιά «Cage survivor submissionism 15», στο άθλημα grappling (Brazilian jiu jitsu χωρίς ένδυμα).

Είναι ένα άθλημα στο οποίο χρησιμοποιούνται ελληνορωμαϊκή, ελεύθερη πάλη, καθώς και τεχνικές καθήλωσης, ακινητοποίησης και παραδόσεις του αντιπάλου. Σε χρόνο 10 λεπτών, αν δεν επέλθει εγκατάλειψη σε αυτό τον χρόνο, τότε έχουμε έξτρα γύρο 5λεπτο, όπου μετρώνται σημεία θέσεων, αν και πάλι δεν υπάρχει αποτέλεσμα, έχουμε νέο 3λεπτο με golden score (όποιος πάρει τον βαθμό).

Στην διοργάνωση ο Διονύσης Δρογγίτης είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με επίλεκτους αθλητές και για να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει 19-20 Νοέμβριου.

Συμμετείχε στην κατηγορία Welterweightκαι πήρε την νίκη απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, τον Ευστάθιο Πιπερίγο, με «πνιγμό» από Ezekiel Choke στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Δρογγίτης και Παπαδόπουλος ευχαριστούν πολύ τον σύλλογο πάλης «Τιτάνες Πύργου» και τον προπονητή κ. Αλέξη Κολιτσόπουλο για την βοήθεια στην προετοιμασία, και τον συγχαίρουν για τον ευρωπαϊκό τίτλο που έφερε στην περιοχή μας, που τιμά και κάνει όλους υπερήφανους. Καθώς και την ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας «Α.Σ. Ολυμπιονίκης» με προπονητή τον Γιώργο Τζαβάρα στο Brazilian jiu jitsu, για την βοήθειά του μέσα από τις γνώσεις του στο άθλημα.

Όπως αναφέρει ο Διονύσης Παπαδόπουλος «είναι ένα υπέροχο άθλημα που μπορούν όλοι να το κάνουν ανεξαρτήτως ηλικίας, βοηθάει στην αυτοάμυνα και στην καλή φυσική κατάσταση, συν ότι συμβάλει στην ανάπτυξη ενός δυνατού χαρακτήρα από μικρή ηλικία. Σκοπός μας είναι η διάδοση των υγιών μαχητικών αθλημάτων μέσα από υγιείς σχολές και προπονητές».

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 6975645340 καθώς και στις σελίδες των σχολών μας mma_ilida_figthing_academy και mmailida.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος